EXCLUSIV Marcel Ciolacu, despre felul în care au reacţionat românii după ce s-a aflat că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea: „E bine totuși că am scăpat de împușcat”

Marcel Ciolacu a comentat, miercuri seară, la România Tv, modul în care au reacţionat românii după ce s-a aflat că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea.

06 apr. 2022, 22:47
EXCLUSIV Marcel Ciolacu, despre felul în care au reacţionat românii după ce s-a aflat că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea: „E bine totuși că am scăpat de împușcat”

Marcel Ciolacu a comentat modul în care au reacţionat românii, dar şi foştii colaboratori ai lui Traian Băsescu după ce fostul preşedinte al României a fost declarat turnător la Securitate.

Marcel Ciolacu: Verdictul în cazul Traian Băsescu e o palmă pentru România

Președintele PSD spune că a observat că cei mai mari susţinători ai lui Băsescu s-au transformat în cei mai aprigi duşmani.

Citeşte şi Mircea Dinescu, dezvăluiri despre dosarul lui Traian Băsescu de la CNSAS: „Nu avea nimic. E ca şi cum nu ar fi existat după Şcoala de Marină”

„În politică n-am adversari și dușmani. Nu l-am votat pe Traian Băsescu! Decizia în cazul său e o palmă dată României. Această decizie ar fi fost normal să fie aflată măcar după primul mandat. Stau și mă uit la cei care l-au susținut: ei sunt cei care îi dau în cap și-l înjură. Cât de ridicol e asta? Dar hai să facem o distincție între Traian Băsescu și familia lui Băsescu. E bine totuși că am scăpat de împușcat. Eu nu am fost turnător la Securitate!

Verdictul în cazul Traian Băsescu e o palmă pentru România. Faptul că nu au știu românii e o palmă pentru România.

Și la 30 de ani suntem încă într-o democrație tânără. Să ne gândim cum eram în urmă cu 18 ani… Acestea sunt notele de plată pentru că unii s-au jucat cu destinele noastre. Acum nota de plată o plătim cu totii.”, a declarat liderul PSD în exclusivitate la România Tv.

În ceea ce priveşte felul în care Klaus Iohannis o să fie şi el tratat la rândul lui de români, după terminarea mandatului de preşedinte, Ciolacu a precizat: „Cine e cu vântul vine cu furtuna.”

Reamintim că Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a menținut decizia instanței de fond și a decis că Traian Băsescu a fost colaborator al Securității. În urma deciziei Instanţei, fostul preşedinte pierde toate beneficiile pe are le are un fost şef de stat din România.

Citeşte şi Elena Udrea, dezamagită de cei care acum îl ataca și se dezic de Traian Băsescu: Îi consider lipsiţi de caracter