EXCLUSIV Marcel Ciolacu face praf Guvernul Cîţu: „Avem un Guvern care este condus de un penal strategic. Românii vor ieşi în stradă cu furcile din cauza sărăciei”

Invitat la România Tv, Marcel Ciolacu a criticat dur Guvernul condus de premierul Florin Cîţu. Liderul PSD susţine că România a devenit un stat vulnerabil, condus de un guvern ineficient şi corupt. Mai mult, Ciolacu a declarat că în curând românii vor ieşi cu furcile în stradă din cauza sărăciei.

22 aug. 2021, 20:28
EXCLUSIV Marcel Ciolacu face praf Guvernul Cîţu: „Avem un Guvern care este condus de un penal strategic. Românii vor ieşi în stradă cu furcile din cauza sărăciei”
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu susţine că România a devenit un stat vulnerabil, condus de un guvern ineficient şi corupt. Liderul PSD îi cere preşedintelui Iohannis să intervină şi să pună capăt acestei situaţii.

Marcel Ciolacu: Avem un guvern ineficient, corupt, care mai nou este condus de un penal strategic

Citeşte şi Marcel Ciolacu: „Dacă mi se face vreun dosar penal, în acel moment plec din fruntea PSD”

„Suntem la aproape 2 ani de cand Iohannis a impus aceste guverne: ba Guvernul Orban, ba Guvernul Cîţu. Constatam un stat vulnerabil, cu un guvern ineficient, corupt, care mai nou e condus si de un penal strategic.

Daca fac o comparatie intre Romania si Grecia, observăm că Grecia a primit avans de laPNNR, a depus tot ce inseamna pentru aplicarea urmatorului exercitiu financiar. Noi avem un PNRR intarziat, toate lumea e in concediu.

Sunt inghetate toate veniturile, avem inflatie de 5 la suta, avem cresteri de costuri la energie, gaze, toate se vor duce in pretul alimentelor. Ne aflam in aceasta situatie pentru ca toate resursele sunt folosite in lupta domnului Cîţu şi a domnului Orban.

Romanii vor ieşi în stradă cu furcile pentru sărcie. În doi ani au reușit să nenorocească acest popor. Nu se poate ca o treime dintre români să aibă salariul minim pe economie. Nu știu dacă face toată lumea evaziuni.

Domnul Iohannis ar trebui sa intervina si sa puna capat acestei situaţii. Toata lumea stie ce se intampla in Romania. Noi suntem un stat vulnerabil in aceste momente”, a declarat Ciolacu la Romania Tv.

Liderul PSD a declarat că în curand social-democratii vor depune o motiune de cenzura.

„Categoric vom depune o motiune de cenzura. Partidele au un statut ce trebuie respectat. Stiu ca atat in PSD cat si în PNL persoanele condamnate nu au ce cauta. Ce facem cu ‘fara penali in functii publice?’

E vorba doar de penali reabilitati? sau si de cei nereabilitati?

Noi vorbim de primul ministru al Romaniei. Stiu ca domnul Dragnea nu a putut la un moment dat sa ocupe o astfel de functie pentru ca avea o condamnare cu suspendare. Sunt legi conexe. Atata timp cat ai avut o condamnare penala nu esti indreptatit sa primesti informatii secrete.

Nu ai dreptul sa fii informat, reabilitat sau nereabilitat. Cum conduce un prim ministru fara informatii secrete?

Cine ii mai transmite informatii secrete in baza legii?”, a mai declarat liderul PSD la România Tv.

Citeşte şi Marcel Ciolacu îl dinamiteaza pe Cîţu dupa anuntul că „economia duduie”. „România LOR, lapte şi miere, România REALĂ, numai scumpiri, Asta cum sună? Tot bine?”

ROMANIA LA RAPORT, LIVE VIDEO

Marcel Ciolacu detonează BOMBA în direct la Andreea Creţulescu: https://www.romaniatv.net/live Anunţ despre DEMISIA lui Cîţu, ce s-a aflat: https://bityl.co/8KzzLiderul PSD: "Dacă mi se face dosar penal…": https://bityl.co/8KzxULTIMA ORĂ: Se cere prelungirea STĂRII DE ALERTĂ, şedinţă de urgenţă: https://bityl.co/8L02

Posted by Romania TV on Sunday, August 22, 2021

 


loading...