Marcel Ciolacu: „Dacă mi se face vreun dosar penal, în acel moment plec din fruntea PSD”

Marcel Ciolacu a afirmat pentru B1TV că în cazul în care i se va face dosar penal, el va demisiona de la conducerea PSD, întrucât este mai importantă formațiunea politică decât funcția pe care o deține.

18 aug. 2021, 23:13
Marcel Ciolacu: „Dacă mi se face vreun dosar penal, în acel moment plec din fruntea PSD”

Marcel Ciolacu

, președintele PSD, a declarat pentru B1TV că în cazul în care i se va face dosar penal penal, el va renunța la funcția de șef al Partidului Social Democrat.

„Nu mi-e frică de absolut nimic. Să nu-ți fie frică de ceea ce ai făcut, ci de ceea ce se poate inventa despre tine. Sunt și alți colegi în partid care pot prelua conducerea PSD-ului. Pentru mine conteaza mai mult Partidul Social Democrat decât să fie eu președinte. Daca pierd alegerile parlamentare, îmi dau demisia. Daca mi se face vreun dosar penal, în acel moment eu plec de la conducerea partidului. Eu nu pot sa transfer aceasta luptă asupra partidului.”, a dezvăluit Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: „PSD-ul de peste 15 ani nu a avut președinte al României”

La întrebarea cu privire la practica decapării liderilor politici din România prin dosare penale, Marcel Ciolacu a declarat că nu va contesta decizia unui magistrat, cu toate că justiția din România nu funcționează după principii corecte.

„Nu am comentat și nu voi comenta decizia unui magistrat, nu am făcut-o și cred ca așa ar trebui să faca toți oamenii politici, nu pot să neg o evidență. Justiția în România nu a funcționat ca într-un stat normal. Omul care a răspuns de funcționarea justiției e președintele României. PSD-ul de peste 15 ani nu a avut președinte al României. Nu a funcționat justiția cum ar fi fost normal sa funcționeze în România. „, a mai adăugat Ciolacu.