EXCLUSIV Marina Almăşan, noi dezvăluiri despre Victor Socaciu: „L-am văzut chinuit prin turnee, era un om suferind, trebuia să se aibă grijă de el”

Marina Almăşan a făcut noi dezvăluiri despre Victor Socaciu. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, al cărui rod este Victoraş, fiul lor. Din păcate, finalul a fost unul cu scandal, ajungându-se chiar la procese.

29 dec. 2021, 23:15
EXCLUSIV Marina Almăşan, noi dezvăluiri despre Victor Socaciu: „L-am văzut chinuit prin turnee, era un om suferind, trebuia să se aibă grijă de el”
Marina Almăşan, noi dezvăluiri despre Victor Socaciu

Marina Almăşan, noi dezvăluiri despre Victor Socaciu. Vedeta a mărturisit că trece prin momente grele în aceste zile, însă este alături de fiul lor, Victoraş, care suferă enorm pentru pierderea tatălui.

Sunt într-un moment dificil al familiei noastre, am un copil care suferă foarte mult în aceste momente. O importantă felie din viaţa mea a fost răscolită în aceste zile, nici gând să mă apuc acum să fac războaie. Eu am durerile mele…

Sunt foarte multe de spus. Copilul meu a fost acuzat foarte mult, mai ales acum, în aceste zile, că nu şi-a văzut tatăl atâta timp şi că a apărut acum, din neant. Sunt lucruri pe care le-aş fi vrut lămurite, pentru că n-aş vrea ca oamenii care l-au preţuit pe Victor Socaciu să rămână cu o impresie indusă de nişte persoane răuvoitoare, le ştiu şi nu vreau acum să intru în războaie cu ele. Am tot timpul din lume, după ce îşi va începe fostul meu soţ somnul, în locul în care a ales să rămână pentru veşnicie.

Deocamdată, încerc să-i fiu aproape fiului meu, care trece prin momente grele şi care se află acum la Cornu. A intrat în casa în care a copilărit, a stat la căpătâiul tatălui său, mi-a trimis chiar nişte fotografii impresionante de acolo. După care, a trebuit să se ducă la hotel„, a declarat Marina Almăşan în exclusivitate la România TV.

Citeşte şi: EXCLUSIV Marina Almăşan face publică singura melodie cântată în duet cu Victor Socaciu, „Inelul lui Saturn”: „Nu am vrut să se ştie de ea, mi se părea o obrăznicie din partea mea să cânt alături de Victor”

Marina Almăşan, noi dezvăluiri despre Victor Socaciu

Vedeta a mai mărturisit că s-a gândit foarte mult dacă să participe la înmormântarea fostului soţ sau nu, iar într-un final a decis să nu o facă. A fost la priveghiul lui Victor Socaciu, iar actuala lui soţie plecat de acolo, nu a dorit să fie prezentă, potrivit spuselor artistei.

Mai mult decât atât, o acuză pe femeia lângă care artisul şi-a petrecut ultimii ani din viaţă că nu a avut suficientă grijă de el şi de starea lui de sănătate.

Am stat foarte mult în cumpănă, dacă să particip sau nu la înmormântare, pentru că sufletul meu e împărţit în două, jumătate ar fi vrut să fie acolo, pentru că, repet, Victor a fost omul pe care l-am iubit foarte mult şi trag după mine această neînţelegere a finalului atât de tragic şi neaşteptat al căsniciei noastre. 

Cealaltă jumătate mi-a spus că nu este locul meu acolo, pentru că este familia lui actuală, care are dreptul să îşi plângă omul. Eu am observat la priveghi că soţia lui actaulă, în momentul în care am apărut acolo, a dispărut total, cât am stat eu lângă Victor, jumătate de oră. O înţeleg, e firesc, şi eu aş avea acest sentiment al vinovăţiei faţă de o familie pe care am spulberat-o cândva. 

Mie îmi pare rău de moartea atât de rapidă a lui Victor, pentru că sunt sigură că el ar mai fi putut trăi, 68 de ani nu este o vârstă să pleci din această lume, numai că, din păcate, nu a avut parte chiar de grija pe care ar fi meritat-o, şi nu e o acuzaţie, e părerea mea.

Eu i-am urmărit activitatea şi am fost şocată, că un om, care avea condiţia lui… el era un om suferind încă de acum zece ani, când s-a despărţit de mine. Era un om de care trebuia să se aibă grijă, ca de un ou de aur, cum se spune.

L-am văzut chinuit prin turnee, l-am văzut acum, în plină pandemie, chinuit la un festival. Sunt sigură că el şi-a dorit acest lucru şi că nu a fost forţat să o facă, dar cineva trebuia să-l oprească, el n-avea voie să se expună„, ne-a mai declarat prezentatoarea TV.