EXCLUSIV Mărturia şoferului român din autocarul morţii. Ce a făcut şoferul turc înainte de accidentul cumplit din Bulgaria

Apar noi detalii despre tragedia petrecută pe șoseaua din Bulgaria. Şoferul român din autocarul morţii face dezvăluiri explozive care răstoarnă întreaga anchetă. La această oră sunt audieri în acest caz.

08 aug. 2022, 17:10
EXCLUSIV Mărturia şoferului român din autocarul morţii. Ce a făcut şoferul turc înainte de accidentul cumplit din Bulgaria

Mărturia şoferului român din autocarul morţii. Apar noi detalii în cazul tragediei din Bulgaria. Şoferul secund al autocarului, care este român, a fost audiat. Împotriva lui nu au fost formulate acuzaţii, el având dreptul să revină în ţară.

Mărturia şoferului român din autocarul morţii. Dezvăluiri exclusive

Citeşte şi Noi detalii despre pacienţii transferaţi la spitalul Floreasca după accidentul de autocar din Bulgaria. Medicii: „Se mențin în stare gravă, dar sunt stabili”

Şoferul român din autocarul implicat în accidentul din Bulgaria a făcut noi dezvăluiri la România Tv despre accidentul cumplit în care au murit mai mulţi oameni.

„Eu eram în spate, pe ultimele scaune. Nici eu nu ştiu ce s-a întâmplat. Obosit şoferul nu avea cum să fie. A dormit pe autostrada în Turcia, că am condus eu de la Istanbul până în vamă. După a condus el. Maşina aceea era cu lumini aprinse şi l-a orbit. Şoseaua nu era îngustă deloc, era chiar destul de lată. 

Eu l-a umăr am o durere de la lovitură, în rest nu am nimic. Oamenii erau speriati, nu a fost uşor. Era şofer vechi, mergea cam pe la multe firme el. Conducea de vreo doua ore jumate, trei. 

Ghidul a murit, Era o femeie divorţată, avea doi copii. Cred că îi aduce firma„, a povestit şoferul român în exclusivitate pentru România Tv.

Reamintim că patru persoane, dintre care trei români, au murit şi alte nouă au fost rănite în accidentul rutier în care a fost implicat autocarul înmatriculat în România. Accidentul a avut loc în apropiere de orașul Veliko Tărnovo din Bulgaria, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Cei cinci cetățeni români răniți în accident, precum și ceilalți pasageri români ai autocarului au fost aduși sâmbătă în țară.

Românii răniţi se afă internaţi la Spitalul Floreasca şi sunt conştienţi, cooperanţi şi stabili din punct de vedere al funcțiilor vitale.

„Pacienții politraumatizați din accidentul rutier din Bulgaria se mențin în stare gravă, în acest moment fiind stabili din punct de vedere al funcțiilor vitale.

Dintre cei 5 pacienți:

– 3 sunt internați în Secția de Terapie Intensivă, necesitând măsuri specifice acestei secții;

– 2 sunt internați în saloane postoperatorii (terapie intensivă intermediară).

Echipele multidisciplinare compuse din medici de terapie intensivă, chirurgie generală, ortopedie, neurochirurgie îi supraveghează permanent pe acești pacienți, adaptând tratamentul în funcție de evoluția lor, inclusiv intervenții chirurgicale în zilele care urmează”, a transmis conducerea Spitalului Clinic de Urgență București – Floreasca.

Anchetatorii au ajuns la concluzia că șoferul a condus cu viteză prea mare pe o porțiune de drum dificilă, acesta fiind motivul pentru care a pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit de un copac, relatează presa bulgară.

Citeşte şi Autocar românesc, implicat într-un accident în Bulgaria. Patru persoane au murit, alte nouă sunt rănite UPDATE