EXCLUSIV / Medana Oprea, ultimele detalii înainte de nunta anului. Marele eveniment va avea loc în curând. ”Emoțiile ne copleșesc. Alin a avut nopți la rând în care dormea doar câte 4 ore”

Nuntă mare în showbiz-ul românesc în această toamnă. Medana și Alin Oprea își vor uni destinele în fața Domnului. Cu cât pregătirile avansează și se apropie ziua cea mare, și emoțiile celor doi viitori miri cresc.

13 sept. 2023, 15:39

Pregătirile pentru nunta Medanei și a lui Alin Oprea sunt pe ultima sută de metri. Cei doi vor spune în curând cel mai hotărât ”da” din viața lor în fața Domnului. Medana și Alin Oprea s-au căsătorit civil anul trecut, iar în curând vor oficializa relația lor și la biserică. Martori le vor fi mai multe perechi de nași. Ceremonia religioasă va fi urmată de o petrecere cu circa 500 de invitați.

Mirii le-au pregătit și o surpriză invitaților. Vor deschide seara cu un dans pe o melodie compusă chiar de către Alin special pentru acest eveniment important din viața lor. Melodia îi este dedicată frumoasei sale soții, care i-a fost alături mereu și l-a ridicat atunci când i-a fost mai greu.

Suntem pe ultima sută de metri și emoțiile ne copleșesc. Alin a făcut niște eforturi imense pentru organizarea nunții noastre din absolut toate punctele de vedere. A fost atât de ocupat cu organizările de evenimente, cu cântările lui ca artist plus cu organizarea nunții și cu “VALSUL MIRESEI”, care este compus chiar de el, încât a avut nopți la rând în care dormea doar câte 4 ore. M-a menajat enorm și mi-a dat cât mai puține sarcini încât să nu mă încarce pe mine cu tot felul de detalii”, a declarat Medana Oprea, în exclusivitate pentru Româniatv.net.

Alin a vrut ca totul să iasă perfect, pentru a o face pe Medana fericită, așa cum merită, iar mesajul transmis de îndrăgitul artist soției sale spune totul.

Am plâns cu lacrimi de lumină, gândindu-mă că doar pentru copiii mei aș mai fi făcut în trecut așa tur de forță și aș fi avut atâtea emoții. Asta mi-a dat încă o dată măsura iubirii pentru ea. Vara asta m-am supus la multe riscuri, singur în atât de multe drumuri infernale, foame, nesomn. Am făcut totul pentru ca Medana să fie o mireasă fericită și să păstrăm peste ani o amintire unică. E tot ce contează”, este mesajul lui Alin Oprea pentru frumoasa Medana.

 

Medana Oprea va purta două rochii de mireasă

În ziua nunții, Medana va purta nu una, ci două rochii de mireasă, create special pentru ea de către Sonia Trifan. Soția lui Alin Oprea vrea să marcheze cea mai importantă zi din viața ei în cel mai frumos mod, iar pentru asta a ales două ținute absolut superbe, care îi vor scoate în evidență silueta de invidiat.

Rochiile de mireasă sunt aproape gata. Sonia Trifan încă lucrează la ele și la cât știu eu că este de perfecționistă cred că va face asta până în ultima zi. În prima etapă am ales doar o rochie. Acum, la final, am decis că ar fi bine să existe și o a doua variantă. Chiar ieri am fost la probă și atât de tare ne-am emoționat și eu și Sonia când am văzut cum arată, încât am plâns efectiv amândouă și ne-am îmbrățișat. Sonia este divină și are un talent cum rar întâlnești. Rezonez foarte bine cu creațiile ei. Tot ce iese din mâna Soniei arată sublim. Sunt atât de încântată de ceea ce a ieșit și mă simt efectiv binecuvântată”, ne-a mărturisit Medana.

De strălucirea Medanei din ziua nunții se vor acupa alte două ”zeițe”, așa cum le numește chiar ea.

Monik, Alina și Sonia cunosc atât de bine tainele frumuseții și se ocupă în totalitate de mine. Alina Bedeleanu este make-up artist, profesor și fondator al Scolii de machiaj prostetic Alina Bedeleanu, iar Monik Styles, fondator Monik Styles Academy, este trainer internațional în domeniul coafurilor”, a mai spus soția lui Alin Oprea.

Emoții nu au fost doar la alegerea ținutelor mirilor, ci și la cele ale copiilor. Medana are doi copii minunați, o fată și un băiat, care vor fi cei mai importanți invitați de la nuntă. Daria și Darius își susțin mama și vor să o vadă mereu fericită, iar pentru ziua cea mare au ales două ținute de vis.

Cu ținutele am avut bătăi de cap până în ultimul moment. Dar am reușit să găsim ținutele perfecte pentru fiecare în parte. Atât pentru copiii mei, Darius și Daria, cât și pentru nepoțelele mele, Andra și Medeea. Dacă mie mi-a fost mai ușor cu rochia de mireasă, rochia fiicei mele a fost mult mai dificil de ales.

Iar Darius, baiat fiind, a fost foarte rapid. Cu nepoțelele a fost o reală încântare să alegem împreună rochițele, cumpărând și niște jucării care să se asorteze cu rochițele”, a mai spus Medana Oprea, în exclusivitate pentru Romaniatv.net.

CITESTE SI: EXCLUSIV / Marele psihoterapeut Menis Yousry și soția Elena, mândri de fina lor Medana Oprea, care i-a emoționat profund cu ultima sa poezie. Puțini știu că ei sunt părinții spirituali ai lui Alin Oprea și ai soției sale