EXCLUSIV Mihai Tudose, despre cabinetul Cîţu: „Aştia ne conduc? Păi ăştia nu sunt în stare să conducă nici fierul de călcat pe cămaşă!”

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a avut joi seară o intervenţie telefonică în emisiunea Punctul Culminant, moderată de Victor Ciutacu la România TV, în care a comentat criza politică şi posibilele scenarii pentru încheierea acesteia.

07 oct. 2021, 21:33
EXCLUSIV Mihai Tudose, despre cabinetul Cîţu: „Aştia ne conduc? Păi ăştia nu sunt în stare să conducă nici fierul de călcat pe cămaşă!”

Mihai Tudose a lansat o serie de acuzaţii la adresa preşedintelui Iohannis şi a premierului demis Florin Cîţu, despre care a declarat că nu au făcut demersurile necesare pentru a pregăti valul 4 al pandemiei de Covid, despre care se ştia de luni de zile că va veni.

„Am auzit o multime de chestii, ca facem blat cu PNL, ca facem USL2, dar eu sunt inspaimantat de ce se intampla. Daca ma uit la activitatea guvernamentala de doi ani, cuvantul e inconstienti. Ei s-au certat pe SIIJ si pe PNDL. Vi se pare ca aceste doua sunt problemele principale ale romanilor? Eu ma asteptam sa se sfasie pe teme de sanatate, pandemie, educatie, energie etc.

PNL îl va propune tot pe Florin Cîţu premier la consultările de luni
Eu inteleg ca exista manualul micului interventionist, care spune la pagina 58 ca se inchid spitalele, dar am innebunit? Astia conduc tara? Pai astia nu sunt in stare sa conduca fierul de calcat pe camasa. Vine Citu si ne spune ca daca il punem tot pe el premier plafoneaza el pretul la energie la cel mai mare pret din istorie.

Mihai Tudose: „Suntem pe locul 3 în lume la mortalitate în spitale”

E absolut incredibil ca nimeni nu ia nicio masura, si ma refer pana la psihiatrie, ca poate si ei ar trebui. CNSU alataieri a fost de acord sa activam planul rosu. Abia alaltaieri au aflat ei ca e ceva nasol in Romania. Nu cred ca avem destule legi pentru a-i pedepsi pe oamenii astia pentru ce fac cu tara.

Ei au fost 3 luni in campanie si nu au miscat un pai, desi toata lumea le zicea ca vine valul asta 4. Iar acum ne spun senin ca sa ii votam tot pe ei, ca sa ne dea.

Inchis spitalele, iar astia care nu mor, vor fi someri. Suntem pe locul 3 in lume la mortalitatea din spitale. Doar Rusia si Mexic sunt mai jos decat noi. Suntem mai rau decat India, decat Pakistan.”, a spus Mihai Tudose, în exclusivitate, la România TV.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu: „Nu le pot cere colegilor să intre într-un guvern cu doamna Turcan…”