EXCLUSIV Mircea Beuran îi avertizează pe români. Alimentele care pot dezvolta cancerul: „Peste 50-60% dintre produsele din magazin sunt toxice”

Mircea Beuran îi avertizează pe români. Nu mai este un secret faptul că alimentele din zilele noastre nu mai sunt la fel de sănătoase și sigure. Tot mai mulți specialiști trag un semnal de alarmă vizavi de alimentația consumată zilnic.

20 apr. 2023, 23:12
EXCLUSIV Mircea Beuran îi avertizează pe români. Alimentele care pot dezvolta cancerul: „Peste 50-60% dintre produsele din magazin sunt toxice”
Mircea Beuran îi avertizează pe români

Mircea Beuran îi avertizează pe români. Doctorul a vorbit joi seara, în emisiunea „Punctul culminant”, prezentată de Victor Ciutacu, despre alimentele din supermarket, care mai mult de jumătate dintre ele sunt toxice. Profesorul recomandă să consumăm fructe și legume proaspete, carne de pasăre sau pește, toate acestea combinate cu mișcare.

Citește și: EXCLUSIV Sfaturile medicului Mircea Beuran pentru o viaţă fără suferinţe. Ce tipuri de carne să mănânci şi care sunt primele semne ale apariției cancerului

Mircea Beuran îi avertizează pe români

Tipul de alimentație de acum 30-40 de ani era mutat în gradina omului sau în instituții care era controlat foarte bine. Înainte, nimeni nu căuta să forțeze natura să se dezvolte, așa cum vedem acum. Partea aceast industrială nu face decât să se forțeze să se dezvolte.

În zilele noastre, peste 50-60% dintre produse sunt chimizate. După ce aceste produse sunt prelucrate industrial, le găsim în galantar săptămâni sau luni de zile. Dacă mai adăugăm și consumul de alcool, mai mult de un pahar sau două la o masă, acest lucru modifică funcțiile interne ale corpului.

Ce este pe masă acum, în magazin, în raport de volum, aproape tot este toxic. Cancerul nu apare de pe azi, pe mâine, după ce ai mâncat ceva procesat, efectele adverse apar peste zece, douăzeci de ani. De principiu, trebuie mâncate alimente proaspete, fructe și legume bio, de preferat, carne de pasăre sau pește. Cei care mănâncă des carne tânără de miel pot dezvolta gută. Însă, degeaba mâncâm sănătos, dacă nu facem mișcare cel puțin jumătate de oră„, a declarat Mircea Beuran, la România TV.

Medicul a dezvăluit și care este stilul său de viață. Nu are mai mult de două mese pe zi, dintre care una doar din fructe proaspete, pe care le dezinfectează singur. „Eu nu mănânc mult, maxim de două ori pe zi. O masă este numai din fructe, eu mi le pregătesc, le las să le dizolve în soluție de bicarbonat. A doua masă este din două feluri, primul ciorbă sau supă. Fenomenul de îmbătrânire este unul de deshidratare, de aceea, cu cât înaintăm în vârstă, trebuie să hidratăm mai mult„, a mai dezvăluit medicul.