EXCLUSIV Mitică Dragomir, despre incendiul de la Ferma Dacilor: „Nu se poate ca 5-6 focare să plece deodată. Plus că, în HoReCa, doi oameni câştigau nemaipomenit: Dinicu şi Pescobar”

Invitat în emisiunea moderată de Victor Ciutacu, Dumitru Dragomir a vorbit despre tragedia de la Ferma Dacilor şi a dezvăluit faptul că, deşi nu a ajuns acolo, nenumăraţi prieteni de-ai lui au fost cazaţi la pensiunea care a fost mistuită de flăcări.

29 dec. 2023, 23:01
EXCLUSIV Mitică Dragomir, despre incendiul de la Ferma Dacilor: „Nu se poate ca 5-6 focare să plece deodată. Plus că, în HoReCa, doi oameni câştigau nemaipomenit: Dinicu şi Pescobar”

Mitică Dragomir se declară în deplin acord cu criminalistul Tudorel Butoi, care a lansat ipoteza că focul a fost pus, dat fiind faptul că mai multe focare au izbucnit simultan.

„Păi au fost legate pe ață? Să ia foc unul după altul… Nu. Au fost, probabil, puse„, spunea Tudorel Butoi la scurt timp după ce Ferma Dacilor a fost mistuită de flăcări.

Citeste si EXCLUSIV Dumitru Dragomir, scenariu exploziv pentru alegerile prezidențiale: ”Vine unu fixat de afară și ăla câștigă. Regele Charles, când a venit în România, s-a întâlnit cu un singur om”

Nu am vorbit in viata mea si nu am fost niciodata acolo, dar am foarte multi oameni care s-au dus acolo si se manca cel mai bine pe o raza de 500 de km. Am fost aseara cu peste 10 oameni la restaurant si toti fusesera acolo.

Eu pana mor iau de bun ce a zis domnul Butoi, cel mai mare criminalist al Romaniei. Nu se poate ca 5 sau 6 focare sa plece deodata. Plus ca, in HoReCa, doi oameni castigau nemaipomenit: asta si Pescobar. Si amandoua au luat foc.

Pai cum, nene, moare unu aici si altul la 40 de metri. Va spun asa: se leaga de aprobari. Pai va spun ceva in premiera: stiti ca Arena Nationala nu are aviz ISU?

Si nu poate sa ii dea niciodata, pentru ca constructorul a desfiintat scarile care urca din parcare in tribuna. Daca ia foc o masina, fumul omoara pe toata lumea. E unic in lumea asta. Stau toti la coada 200 de metri, ca sa urce intr-un lift, ca nu sunt scari.

Citeste si EXCLUSIV Piedone, după incendiul de la Ferma Dacilor: „Nu poate să fi fost un foc aşa instantaneu. E nevoie de o …

Dar vreau sa spun condoleante celor pieriti si oricum el a platit cel mai scump, nu e nici condamnarea la moarte mai mare decat sa iti pierzi copilul. Toata lumea il condamna. Eu nu am dreptul, ca nu il cunosc, dar legea spune ca daca eu ma duc si cer un aviz si nu primesc raspuns in 30 de zile, atunci devine aprobat. Asa spune legea. Daca asta o fi depus toate hartiile si primaria nu i-a raspuns si a intrat in legalitate?”, a spus Dragomir, în exclusivitate la România TV.