EXCLUSIV| Mitică Dragomir, milionar în euro, afectat de criza economică! ”În magazine te fură. Ne-au transformat în slugi”

Criza economică îi afectează chiar și pe milionarii în euro ai României! Mitică Dragomir, fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit sâmbătă seară, în exclusivitate, la România TV, despre problemele financiare cu care se confruntă românii, dar și despre impactul pe care îl are criza economică asupra sa.

21 oct. 2023, 20:45
EXCLUSIV| Mitică Dragomir, milionar în euro, afectat de criza economică! ”În magazine te fură. Ne-au transformat în slugi”
Mitică Dragomir, milionar în euro, afectat de criza economică!

Mitică Dragomir, milionar în euro, afectat de criza economică! Mitică Dragomir este extrem de revoltat că trăiește într-o țară în care statul își învață cetățenii să fure.

Citește și Mitică Dragomir, din nou în fața judecătorului. Dosarul RCS-RDS, pentru care ar fi trebuit să facă pușcărie, s-a reluat

Mitică Dragomir, milionar în euro, afectat de criza economică!

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, milionar în euro, a observat că foarte multe produse pe care le-a achiziționat din magazine sunt la un preț mult mai mare, deși gramajul este mult mai mic față de cum era în urmă cu câteva luni.

Mitică Dragomir a subliniat că de vină pentru situația economică din România este chiar conducerea țării.

”Eu trăiesc într-o țară în care statul își învață cetățenii să fure. Duceți-vă în magazine acum și o să vedeți sticla de lapte cu 100 de grame, pachetul de unt mai mic cu zece grame. A cumpărat nevasta mea kefir. Kefirul nu mai are gramajul ăla. Asta este un aspect, al doilea, eu lucrez în construcții, te obligă legea acum dacă faci un bloc să faci cel puțin egal locuri de parcare dacă nu cu 20 de locuri în plus, în Ilfov, dar nu există lege să vinzi locul de parcare cu apartamentul.

Vine omul și eu îl oblig să cumpere apartamentul cu tot cu locul de parcare și el refuză, mă dă în judecată și câștigă. Vine ANAF-ul peste mine și mă amendează că este foarte ușor în România să primești amendă. Nu este corect! Vine ANAF-ul te curăță, bugetarii trăiesc din ce plătesc eu și mii de oameni, dar nu îți oferă niciun fel de ajutor. Dacă vrei să iei ceva de la primării primești nu mai tălpi. În magazine te fură. România este o țară frumoasă, o țară liberă, o țară în care copiii se duc liberi la școala, nu am avut atentate, cu restaurante frumoase, cu femei frumoase, dar cu o conducere care de ani de zile șchioapătă”, a declarat Mitică Dragomir, în exclusivitate la România TV.

Mitică Dragomir a vorbit și despre românii care au fost nevoiți să plece din țară pentru un trai mai bun și a subliniat că aproximativ 70% din populația țării trăiește de pe o zi pe alta.

”Ne-a transformat în slugi. Au plecat șase șapte milioane de oameni. În loc să fie salariați în țara mea aici, să plătească impozite la stat, să mărim PIB-ul României, noi mărim PIB-ul țărilor europene și din lume. Dărâmăm fabrici, agricultura este la pământ. de ce nu este agricultura plătită ca agricultura din Franța? Noi nu suntem tot în comunitatea europeană? Subvențiile nu ar trebui să fie egale cu cele ale Franței sau cele ale Poloniei?(…) din săraci ne facem și mai săraci și câțiva bogați venin și mai bogați. 60-70% din populația țării trăiesc de la un salariu la altul. Ce să mai pună deoparte când trăiesc numai din împrumuturi. De ăia cine are grijă”, a mai spus fostul șef al LPF.

Citește și EXCLUSIV| Gigi Becali îi dă replica lui Mitică Dragomir în scandalul mausoleului de veci. ”Vreau să fiu înmormântat în patru metri de pânză și aruncat în pământ”