EXCLUSIV | Mitică Dragomir, șocat de comportamentul protestatarului Marian ”Ceaușescu”. ”Asta e democrație? Este anarhie, fraților. A pus câinele pe mine”

În seara aceasta, în cadrul emisiunii ”Punctul culminant”, prezentat de Victor Ciutacu, Mitică Dragomir a intrat prin apel telefonic și a discutat un subiect care nu pare că are atenția necesară asupra sa, deși ar trebui, spune fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal. Vezi mai jos toate detaliile.

11 apr. 2024, 23:21
EXCLUSIV | Mitică Dragomir, șocat de comportamentul protestatarului Marian ”Ceaușescu”. ”Asta e democrație? Este anarhie, fraților. A pus câinele pe mine”

Un protestatar care-i reproșa pe trotuar lui Klaus Iohanis nerespectarea promisiunilor făcute, când a cerut votul oamenilro, a fost luat de jandarmi și amendat pentru ”injurii”.

Citește și EXCLUSIV| Mitică Dragomir intervine în scandalul protestelor fermierilor! ”Începe foametea”

Marian ”Ceaușescu” i-a adresat reproșuri lui Klaus Iohannis, în timp ce ajungea la Cercul Militar național pentru a participa la evenimentul care marca 20 de ani de la aderarea României la NATO.

Mai mult decât atât, românul este cunoscut pentru ”intervențiile” de pe trotuar, în care strigă după liderii României și îi acuză de trădare, sfidare sau minciună.

„Eu mă așteptam, l-a alergat pe primul ministru, l-a alergat pe omul doi din țară, i-a alergat pe judecători, pe toți. Unde a avut unul un pic de notorietate, el a făcut bani din înjurăturile pe care le-a adresat, dar sunt două variante. Dacă e bolnav mintal trebuie internat într-un spital de specialitate, dacă nu este bolnav mintal atunci organele trebuie să își facă meseria.

Ok, te înjură odată, te jignește a doua oră, apoi el face o manie din chestia ata și umblă după tine peste tot. Oricât de bărbat ai fi, nu poți rezista. Eu mă minunam când l-am văzut pe Ciolacu alergat de acest individ și nimeni nu intervenea. Pentru ce avem jandarmi, poliție, procurori. Că procurorii și jandarmii se foloseau de el, că îl sunau pe el primul când venea cineva acolo. Dacă dânșii cred că aceasta e democrația, ne-am înșelat cu toții. Adică un individ să te înjure, să te agreseze și să te înjure nevinovat?”, a declarat Mitică Dragomir, în exclusivitate pentru România TV.

Printre altele, Mitică Dragomir consideră că problema este una fără precedent, având în vedere că pare că nimeni nu ia măsuri cu adevărat în privința lui Marian ”Ceaușescu”.

”Este un ticălos”

Mai mult decât atât, Mitică Dragomir spune că, din punctul lui de vedere, individul acesta ”este ca un criminal în serie”, mai ales că respectivul a pus câinele pe fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal.

„Ce înseamnă asta? Procurorii și jandarmeria s-au folosit de el și de-asta l-au lăsat în pace. Dacă domnul Ciolacul nu a dat dispoziție, să zică dacă e bolnav să îl poată ducă la spital. Ce ar fi în Anglia să strige după un rege. Ați mai pomenit? Nu se poate așa ceva, într-adevăr, doamna Macovei a scos niște paragrafe de lege care pregăteau totuși anihilarea huliganismului.

Eu am drepturi de autor împotriva huliganismului, dar pe stadioane, nu am crezut că există așa ceva. Asta e democrație? E anarhie, măi, fraților ce se întâmplă”, a mai spus Mitică Dragomir.

„Trăiește din șantaje și nimeni nu îl ia. Domnule Ciutacu, dacă aș spune adevărul nu mă crede nimeni că nu am probe. Eu m-am dus primul în instanță, l-am dat în judecată și nici nu ne-a băgat în seamă, nici procurori și nici poliție. El a venit cu un câine și l-a pus să mă muște când ieșeam de la o televiziune. E fără precedent, e ca un criminal în serie.

Citește și EXCLUSIV Dumitru Dragomir, despre cum l-a cucerit soția Vica. Mărturii despre cea mai mare dramă a vieții lor: „Aveam de toate și Dumnezeu ne-a lovit”

Eu când m-am repezit la el, m-am repezit că mă mușca câinele. A venit cu unul care avea pe unul dresat, s-a repezit câinele direct în piciorul meu. Este un ticălos care, uitați-vă, dacă comportamentul lui poate să fie primit de cineva bine în lume, nu la noi în țară, și atunci organele să își facă meseria!”, a spus Mitică Dragomir la România TV.