EXCLUSIV| Mitică Dragomir intervine în scandalul protestelor fermierilor! ”Începe foametea”

Dumitru Dragomir intervine în scandalul protestelor fermierilor români. Fostul șef al LPF a dezvăluit sâmbătă seară, în exclusivitate, la România TV, cine se face vinovat de situația dezastruoasă în care a ajuns agricultura din România, dar și cea din Europa.

13 ian. 2024, 21:12
EXCLUSIV| Mitică Dragomir intervine în scandalul protestelor fermierilor! ”Începe foametea”
EXCLUSIV| Mitică Dragomir intervine în scandalul protestelor fermierilor!

Mitică Dragomir intervine în scandalul protestelor fermierilor! Mitică Dragomir a afirmat că nu înțelege de ce conducerea țării este de acord cu toate normele impuse de comunitatea europeană.

Citește și Mitică Dragomir, moment uluitor cu Giovanni Becali într-un cazinou din Bucureşti. „Ce bani? Arestaţi toţi!”

Mitică Dragomir intervine în scandalul protestelor fermierilor!

Fostul șef al LPF a subliniat că nimeni nu are grijă de fermierii români și din acest motiv ei au ieșit în stradă și să își ceară drepturile.

”Până acum au strigat ne e foame, acum strigă ne-am săturat! Cum e posibil așa ceva? Nimeni să nu aibă grijă de ei? Cum domnule să fii tu de acord cu tâmpeniile pe care comunitatea europeană ți le impune. Ungurii de ce nu sunt de acord cu ele? Primul ministru al lor de ce are sânge în instalație și ai noștri sunt operați de orgoliu, operați de tupeu, de tot ce e mai sfânt pe lumea asta. Eu nu pot să înțeleg cum au putut să facă asemenea greșeli acum în an electoral”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate, la România TV.

Mitică Dragomir este de părere că principalul vinovat de dezastrul care s-a instalat în agricultura europeană este Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene.

”Eu nu înțeleg de ce nu fac ceva cu un ajutor european să liniștească lucrurile pentru că dacă ea amploare tăvălugul poate să se întâmple o nenorocire în această țară. Nu e numai la noi în România, Germania este poate în fază mai avansată decât noi vizavi de aceste nedreptăți sociale. Pentru că sunt niște nedreptăți sociale care pleacă de la conducerea Uniunii Europene, în frunte cu Ursula, care nu are nicio legătură cu a conduce un imperiu pentru că totuși, Europa este un imperiu, un imperiu subordonat Americii în totalitate. Și când trăia bine, luând gaz și petrol de la ruși, cel puțin nemții, francezii și italienii o duceau bine din punctul ăsta de vedere, le mergea și industria, mergea și agricultura.

Acum, oprind gazele și petrolul, oprind energia, începe foametea și după cum am spus o să înceapă: Ne-am săturat! Și atunci e deranj”, a mai spus Mitică Dragomir.

Citește și EXCLUSIV Mitică Dragomir, despre incendiul de la Ferma Dacilor: „Nu se poate ca 5-6 focare să plece deodată. Plus că, în HoReCa, doi oameni câştigau nemaipomenit: Dinicu şi Pescobar”