EXCLUSIV! Monica Pop despre românii care vor plăti pentru vaccinurile Covid-19. „Personal sunt de acord cu Orban!”

Monica Pop a declarat că este de acord cu Orban în ceea ce privește posibilitatea ca românii să fie nevoiți să plătească pentru vaccinul Covid-19.

24 mai 2021, 21:30
EXCLUSIV! Monica Pop despre românii care vor plăti pentru vaccinurile Covid-19. „Personal sunt de acord cu Orban!”

Monica Pop a declarat că este de acord cu propunerea lui Ludovic Orban ca românii să fie nevoiți să plătească pentru vaccinul anti-Covid-19 în momentul în care plafonul numărului de persoane vaccinate va fi atins.

„Personal sunt de acord cu domnul Orban. De data asta eu sunt de acord pentru că acest vaccin ar trebui să aibă același statut cu celelalte vaccinuri. Nu s-a ținut cont de faptul că sunt asigurați pentru care ar trebui să existe o cotă de gratuitate. De ce ar fi acest vaccin altfel decât celelalte. Aș dori ca vaccinul să fie ca toate celelalte, să fie și vaccinați gratuit. Covid nu are mortalitatea mai mare decât a gripei. Covid are mortalitate de sub 0,1%.”, a declarat Monica Pop, pentru România TV.

De asemenea, Monica Pop a criticat acțiunile Raed Arafat, din timpul pandemiei,  și a reproșat că mulți bolnavi cronici și-au pierdut viața pentru că nu au avut acces la tratament din cauza restricțiilor din spitale.

„Arafat nu s-a ocupat de achiziții înainte de pandemia asta. E o foarte mare greșeală faptul că liberalii au dat Ministerul Sănătății la USR. Arafat a greșit mult. Acesta a fost nenorocul acestei țări, să avem o pandemie foarte grea. Oamenii care plătesc asigurări nu au primit nimic pentru asta, asta e vina cea mai mare. S-au pierdut foarte multe vieți pentru că oamenii nu au plătit îngrijirea pe care au plătit-o în avans. Bolnavii cronici sunt în număr de 5 milioane , toți aceștia nu au fost tratați din cauza Covid-19. Au murit mult mai mulți decât au murit de Covid-19 pentru că nu au primit îngrijire atunci când trebuia.”

Monica Pop este contrazisă de informațiile oficiale OMS

Deși Monica Pop susține că boala Covid-19 are o mortalitate de sub 0,1%, informațiile oficiale OMS o contrazic. Potrivit OMS, Covid-19 are o mortalitate de aproximativ 4%, iar gripa sezonieră prezintă o mortalitate de sub 0,1%, notează OMS.


loading...
Partenerii noștri