EXCLUSIV Mugur Mihăescu a răbufnit în direct, la TV : „Mă oftic că idiotul ăla de Putin a pornit războiul”

Mugur Mihăescu a răbufnit în direct, la TV, vizavi de creşterile taxelor impuse de Guvern. Actorul este proprietarul mai multor localuri din Centrul Vechi al Bucureştiului şi spune că nu ştie la ce să se mai aştepte din partea statului.

28 iun. 2022, 21:32
EXCLUSIV Mugur Mihăescu a răbufnit în direct, la TV : „Mă oftic că idiotul ăla de Putin a pornit războiul”

Mugur Mihăescu a răbufnit în direct, la TV. Guvernul urmează să majoreze o serie de taxe, printre care TVA pentru în sectorul HoReCa și impozitul pe dividende pentru toți contribuabilii care obțin acest venit, potrivit unor decizii luate de politicienii din coaliția de guvernare, PNL-PSD-UDMR.

Citeşte şi: EXCLUSIV Mugur Mihăescu ştie motivul din spatele valului de creşteri de taxe: „Statele au închis economiile în aşa zisa pandemie, iar acum fac ce ştiu mai bine, japcă”

Mugur Mihăescu a răbufnit în direct, la TV

Acttorul Mugur Mihăescu spune că explozia prețurilor vine să acopere cheltuielile făcute de toate statele în pandemie. Antreprenorul nu ştie la ce să se aştepte pe viitor şi spune că totul se întâmplă din cauza lui Vladimir Putin, care a început războiul în Ucraina.

Este de aşteptat să se întâmple asta, în condiţiile în care singura ieşire din zona inflaţionistă este la privat. Am înţeles că s-au dublat preţurile la majoritatea produselor. Nu mă aştept la nimic, predictibilitate 0. Eu nu ştiu cum o să mă afecteze, în lumea mea nu mai există predictibilitate. Eu sunt zen din punctul ăsta de vedere, să mi se întâmple, ce trebuie să se întâmple. Nu doar mie mi se întâmplă, ci industriilor întregi, oameni care lucrează în sfera privată, acolo unde ne confruntăm cu lipsă de forţă de muncă. 

Nimeni nu poate să facă predicţii. Mă deranjează pentru că ei ştiu foarte bine lucrurile acestea. Sloganul cel mai bun al partidelor actuale ar trebui să fie „Fiecare pentru el”. Nu avem perspective, predictibilitate, nu avem absolut nimic.

Am mai închis o dată prăvălia, ca mine sunt zeci de mii de antreprenori care vor fi afectaţi. Mă oftic că boul ăla de Putin a pornit un război aiurea, pentru că le-a dat şansă acum acestor indivizi care trebuiau să răspundă ce au făcut cu economiile mondiale, le-a dat şansa să aibă o scăpare, o gură de oxigen. Idiotul ăla i-a scăpat pe aia din judecată„,  a declarat Mugur Mihăescu, în exclusivitate la România TV.