EXCLUSIV Mugur Mihăescu îi ia apărarea lui Rareş Prisăcariu: „În general, nu trebuie să mai existe familie, Dumnezeu, patriotism”

Mugur Mihăescu îi ia apărarea lui Rareş Prisăcariu, copilul de şapte ani din Botoșani, care a câştigat emisiunea „Românii au Talent”. Această situaţie a stârnit o dezbatere aprinsă pe rețelele sociale şi a împărţit publicul în două tabere.

16 mai 2023, 21:50
EXCLUSIV Mugur Mihăescu îi ia apărarea lui Rareş Prisăcariu: „În general, nu trebuie să mai existe familie, Dumnezeu, patriotism”
Mugur Mihăescu îi ia apărarea lui Rareş Prisăcariu

Mugur Mihăescu îi ia apărarea lui Rareş Prisăcariu. Unii laudă talentul copilului, alții spun că nici nu înțelege sensul cuvintelor pe care le recită. Sunt și utilizatori care spun că alți concurenți erau mult mai talentați și ar fi meritat să câștige marele premiu.

Citeşte şi: Ce va face Rareş Prisăcariu cu premiul de la Românii au talent. Mama copilului a dat din casă: „Lumea nu are de unde să ştie”

Mugur Mihăescu îi ia apărarea lui Rareş Prisăcariu

Mugur Mihăescu a fost prezent în emisiunea ‘Punctul culminant’, moderată de Victor Ciutacu , unde a vorbit despre  vâlva creată de Rareş Prisăcariu, prin câştigarea celebrului show de talente.

În general, nu trebuie să mai existăm noi, trebuie să fim puşi la grămadă, în oală şi pentru asta nu trebuie să existe familie, Dumnezeu, patriotism etc. Orice deraiere de la acest curent progresist naşte aceste lucruri pe reţelele sociale către oamenii plătiţi să facă asta. 

Aceşti oameni trebuie să înţeleagă un lucru, democraţia înseamnă tirania majorităţii. În cazul acestui copil, majoritatea a ales. Textele pe care le-a spus acest copil poate că nu sunt de şapte ani, dar ştiu un chinez care cântă la pian muzica lui Bach, nu ştiu dacă o înţelege, dar o cântă. Şi este aclamat şi aplaudat în lume. 

Patriotismul, la ora actuală, este perceput de globalişti ca o chestiune cu care ei se luptă. Este tabăra adversă, ăorice este mişcare patriotică atacă direct globalismul. 

Stau şi-mi aduc aminte istoria mea, trăită de mine, în ’98, când se spunea pe toate reţelele să nu vină oamenii la Vacanţa Mare, că suntem nişte nenorociţi, nişte vulgari, că ne dezbrăcăm pe scenă, că ne arătăm fundul… şi lumea a venit buluc să ne vadă.

Când nu ai argumente, cel mai uşor este să iei cele trei narative, fără să vezi ce gândeşte omul de lângă tine. Este un act artistic, că vă place, că nu vă place, este o chestie de gust„, a declarat Mugur Mihăescu, în exclusivitate la România TV.

Rareș Prisacariu câștigat sezonul 13 al show-ului Românii au talent, după ce a obținut cea mai mare susținere din partea fanilor emisiunii.