Nicoleta Voicu este disperată şi cere ajutor: „Am intrat în al treilea an de hărțuire”

Nicoleta Voicu este disperată şi cere ajutor autorităţilor, din cauza unui fan obsedat. Perioada pandemiei şi-a pus amprenta în viaţa vedetei. Lucrurile nu îi merg bine acesteia pe niciun plan şi spune că a ajuns la capătul puterilor.

21 aug. 2021, 19:23
Nicoleta Voicu este disperată şi cere ajutor: „Am intrat în al treilea an de hărțuire”

Nicoleta Voicu este disperată şi cere ajutor. Din anul 2019, vedeta primeşte apeluri anonime de la un individ, fără să spună ce vrea de la ea.

Pentru că nu ştie cine este persoana care o terorizează şi ce intenţii are, vedeta a depus plângere penală. Acum aceasta aşteaptă următorul pas al agresorului pentru ca poliţiştii să îl prindă.

Citeşte şi: Nicoleta Voicu spune că este blestemată după relaţia cu Gheorghe Turda: „Nu pot avea iubit”

Nicoleta Voicu este disperată şi cere ajutor

Durează din 2019 începând cu 22 aprilie. Sunt sunată continuu, în fiecare lună, 2019, 2020, 2021 de pe un număr privat. Ultimul apel a fost în data de 14 august, de fapt, două apeluri. Acestea m-au băgat în panică. Mi-au declanșat starea de panică.

Eu am făcut o plângere penală la Secția 15 de Poliție în 29 ianuarie 2021. Am atașat de fiecare dată fiecare apel, de câte ori sunt apelată de pe acest număr privat, mail-uri.

Am atașat mail-uri la poliție. Nu pot să mai aștept. Am intrat în al treilea an de hărțuire. Omul acesta a făcut o obsesie pentru mine, omul acesta are probleme psihice din moment ce mă sună continuu. Nu am avut conflicte cu nimeni. 

Eu nu am conflicte și tocmai de aceea îmi amplifică starea de spaimă, de teroare. Mă pot trezi cu el la ușă din moment ce pe 14 august m-a sunat de două ori”, a declarat artista la România TV.