Nicoleta Voicu spune că este blestemată după relaţia cu Gheorghe Turda: „Nu pot avea iubit”

Nicoleta Voicu spune că este blestemată după relaţia cu Gheorghe Turda, pentru că nimic nu îi merge bine. Artista de muzică populară a vorbit despre momentele grele prin care trece în ultima perioadă, mărturisind că nu și-a mai putut face nicio relație.

22 iul. 2021, 15:43
Nicoleta Voicu spune că este blestemată după relaţia cu Gheorghe Turda: „Nu pot avea iubit”
Nicoleta Voicu spune că este blestemată după relaţia cu Gheorghe Turda

Nicoleta Voicu

spune că este blestemată. Nu doar viaţa intimă îi este afectată după despărţirea de cântăreţ, ci şi cea socială. Prietenii o evită și se îndepărtează de ea, fără să știe din ce motive. Artista a mărturisit că până și apropiații ei s-au retras și nu prea mai păstrează legătura cu ea.

Nicoleta Voicu spune că este blestemată

Sunt urmărită din umbră! Nu știu ce se întâmplă. De unde relație, nu pot avea iubit! Apare nu știu cine, dar apoi dispare, nu mă mai vrea. Chiar și unii colegi dispar, nu mai sunt prietenii mei. Se depărtează de mine…

Am avut o colegă, lucra la o mare firmă din București, era la un sediu central în București… S-a afișat cu mine la un eveniment, în scurt timp a fost mutată disciplinar, pentru că a fost văzută cu mine. A fost mutată la un sediu al firmei de la periferia Bucureștiului! Toate persoanele care apar lângă mine dispar a doua zi! Culoarul pe care merg acum e foarte strâmt”, a spus Nicoelta Voicu.

Citeşte şi: Nicoleta Voicu a izbucnit în lacrimi: „A fost şi agresiune. M-a terorizat”

Nicoleta Voicu, dezvăluiri şocante din scandalul cu Gheorghe Turda

Nicoleta Voicu a făcut dezvăluiri şocante din scandalul cu Gheorghe Turda. Cântăreaţa de muzică populară este extrem de afectată de războiul pe care îl poartă cu artistul care nu demult îi era iubit şi spune că are probleme grave de sănătate, din cauza stresului.

Stresul și presiunea pe care le simte i-au afectat sistemul nervos, motiv pentru care îi apar vânătăi pe corp și îi curge sânge din nas.

Următoarele declarații le va face avocatul meu, eu nu mai pot, situația va fi preluată de avocata mea. Eu trebuie să suport acțiunile lui, oameni suntem, nu este ok. Pe sistem nervos acum îmi apar niște vânătăi pe corp, am pe picior, data trecută am avut pe mâini. Am avut hemoragii nazale, lucrurile sunt foarte grave, am dureri de cap pe care nu le mai pot calma. Este un capitol încheiat, încerc să mă detașez, este punct. S-a terminat, să-și vadă fiecare de drumul lui!”, a spus Nicoleta Voicu la Antena Stars.