EXCLUSIV Noi dezvăluiri în cazul asasinatului omului de afaceri Ioan Crişan. Şeful ISU recunoaşte că iniţial pompierii nu şi-au dat seama că e vorba de o bombă

Noi dezvăluiri în cazul asasinatului omului de afaceri Ioan Crişan. Şeful ISU a recunoscut într-un interviu la România Tv că iniţial pompierii nu şi-au dat seama că e vorba de o bombă, precizând că au cerut întăriri abia după vizionarea imaginilor de pe camerele de surpraveghere din zonă.

02 iun. 2021, 22:27
EXCLUSIV Noi dezvăluiri în cazul asasinatului omului de afaceri Ioan Crişan. Şeful ISU recunoaşte că iniţial pompierii nu şi-au dat seama că e vorba de o bombă
Noi dezvăluiri în cazul asasinatului omului de afaceri Ioan Crişan. Şeful ISU recunoaşte că iniţial poliţiştii nu şi-au dat seama că e vorba de o bombă

Noi dezvăluiri în cazul asasinatului omului de afaceri Ioan Crişan. Pompierii sosiți la fața locului au avut ca primă ipoteză eventuala explozie a rezervorului mașinii, nicidecum un atentat cu bombă.

Noi dezvăluiri în cazul asasinatului omului de afaceri Ioan Crişan

Citeşte şi Imagini şocante din momentul asasinării lui Ioan Crişan. Au fost 18 explozii în şapte minute

Șeful ISU recunoaște într-un interviu în exclusivitate la România TV că pompierii sosiți la fața locului s-au dumirit asupra celor întâmplate și au cerut întâriri abia după vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere din zonă.

Reporter: V-aţi dat seama de la faţa locului că a fost vorba de o explozie? 

– Nu, ne-am dat seama dupa ce am vazut imaginile suprinse de camerele de supraveghere de la magazin. Atunci ne-am dat seama ca autoturismul a explodat. Pana atunci am crezut ca e un autoturism ars normal.

Componentele autoturismului erau aruncate pe o rază de 10-15 metri. Nu am analizat noi în primă fază, după stingere, asta ulterior, la cercetarea la fața locului facuta cu colegii de la politie dupa stingerea incendiului

Reporter: Ati banuit ceva?

– Noi nelovindu-ne de asemenea situatii, noi am analizat cauza de incendiu. Dupa ce am vazut explozia, lucrurile au luat alta turnura. Colegii de la politie au solicitat in sprijin echipe suplimentare. Ne gandeam de la ce ar putea exploda. Am cautat cauze tehnice. Rezervor , benzina, baterii, scurtcircuit, ce masina e. Nu ne-am gandit la asa ceva pana acum. Ne-am gandit ca a luat foc masina si a explodat rezervorul. Asta a fost ipoteza la care ne-am gandit.

Reamintim că omul de afaceri Ioan Crişan a murit sâmbătă dimineaţa după ce autoturismul lui a explodat în momentul în care acesta ieşea din parcarea unui supermarket în cartierul Vlaicu din Arad. Deflagratia a distrus şi câteva ferestre ale apartamentelor dintr-un bloc aflat în apropiere. De asemenea, mai multe maşini parcate au fost avariate.

Ioan Crişan deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est, amenajată de mai mulţi ani în perimetrul unei foste fabrici de cânepă situată la câţiva kilometri de municipiul Arad. Ferma are 22 de bazine alimentate cu apă termală provenită dintr-un foraj adânc de 900 de metri, iar o parte dintre acestea sunt populate de zeci de tone de peşte.

Citeşte şi EXCLUSIV. Primele imagini cu Aurora, amanta lui Ioan Crişan, afaceristul ucis din Arad