Imagini şocante din momentul asasinării lui Ioan Crişan. Au fost 18 explozii în şapte minute

Imagini uluitoare din momentul asasinării omului de afaceri Ioan Crișan la Arad. O martoră a surprins nu mai puțin de 18 explozii care au avut loc în doar şapte minute. Totul, până la venirea polițiștilor și pompierilor.

02 iun. 2021, 21:22
Imagini şocante din momentul asasinării lui Ioan Crişan. Au fost 18 explozii în şapte minute
Imagini şocante din momentul asasinării lui Ioan Crişan. O martoră a surprins 18 explozii în şapte minute

Imagini şocante din momentul asasinării omului de afaceri Ioan Crișan au fost surprinse de o femeie care locuieşte în zonă. Potrivit acesteia, 18 explozii au avut loc în doar şapte minute.

Imagini şocante din momentul asasinării lui Ioan Crişan

Citeşte şi Amanta afaceristului Ioan Crișan, mort în atentatul de la Arad, a fost ridicată de polițiști! Detaliile care schimbă tot ce se ştia până acum

Cazul asasinatului omului de afaceri Ioan Crişan este cercetat de Parchetul General – Secţia de urmărire penală şi criminalistică – după ce maşina pe care acesta o conducea a explodat în parcarea unui magazin din Arad.

„Preluarea cauzei a avut în vedere complexitatea cauzei dată de gravitatea faptelor, impactul social major, aspectele de fapt investigate fiind extrem de grave şi pentru a se asigura soluţionarea cu celeritate a cauzei, în scopul unei mai bune înfăptuiri a actului de justiţie. Cercetările se efectuează sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, în urma exploziei decedând o persoană de sex masculin”, se preciza într-un comunicat al PICCJ.

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunţat, miercuri, că a dispus verificarea tuturor societăţilor care comercializează explozibili, în cazul asasinatului afaceristului din Arad.

„Aşa cum, de exemplu, la Oneşti, am verificat peste 500.000 de petiţii în 24 de luni, tot ce înseamnă plângeri, care nu aveau caracter penal, dar aveau anumite elemente de ameninţare, la fel am făcut şi aici, am dispus verificarea tuturor societăţilor care comercializează produse de acest gen (explozibili – n.r.) la nivel naţional şi, cu siguranţă, de aici ne va rezulta şi o imagine a ceea ce înseamnă această piaţă în România”, a declarat ministrul Internelor, Lucian Bode.

Citeşte şi Ioan Crişan a murit din cauza inhalării de gaz. Avem NECROPSIA după asasinatul din Arad

Reamintim că omul de afaceri Ioan Crişan a murit sâmbătă dimineaţa după ce autoturismul lui a explodat în momentul în care acesta ieşea din parcarea unui supermarket în cartierul Vlaicu din Arad. Deflagratia a distrus şi câteva ferestre ale apartamentelor dintr-un bloc aflat în apropiere. De asemenea, mai multe maşini parcate au fost avariate.

Ioan Crişan deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est, amenajată de mai mulţi ani în perimetrul unei foste fabrici de cânepă situată la câţiva kilometri de municipiul Arad. Ferma are 22 de bazine alimentate cu apă termală provenită dintr-un foraj adânc de 900 de metri, iar o parte dintre acestea sunt populate de zeci de tone de peşte