EXCLUSIV / Nuntă bombă în showbiz. Alin Oprea și Medana s-au căsătorit. Imagini de poveste de la cununia civilă. Primele declarații ale soției artistului, după marele eveniment. ”Acum că am devenit soț și soție putem dărâma munții” / GALERIE FOTO

Este vestea bombă a finalului de an. Alin Oprea și Medana, frumoasa lui parteneră, s-au căsătorit civil. Marele eveniment a avut loc în weekendul ce tocmai a trecut, iar noi avem declarații, în exclusivitate, de la proaspăta soție a artistului.

13 dec. 2022, 15:44

A fost un weekend de poveste pentru Alin Oprea și pentru Medana. Îndrăgitul artist și frumoasa lui parteneră s-au căsătorit civil, la doar o săptămână de la logodnă, iar noi avem primele declarații ale Medanei, în exclusivitate, încă din ziua minunatului eveniment.

Aceasta este, fără doar și poate, cea mai uimitoare și frumoasă veste a finalului de an. Așa cum ne-au obișnuit de fiecare dată, Alin Oprea și Medana nu s-au lăsat mai prejos nici de această dată și ne-au surprins în cel mai frumos mod cu putință.

Cei doi au devenit soț și soție în fața ofițerului de stare civilă, iar evenimentul a fost surprins, parcă, din basme. Alin și Medana au radiat de fericire, de împlinire și de satisfacție pentru că iubirea lor a învins din nou. După o perioadă grea, în care luminița de la capătul tunelului părea mai departe ca niciodată, soarele a răsărit pe strada lui Alin Oprea. Artistul este un om iubit de Dumnezeu, astfel că i-a scos-o în cale pe Medana, o tânără frumoasă, bună și înțelegătoare, care l-a învățat cât de puternică este cu adevărat iubirea. Iar iubirea a învins pentru ei, sâmbătă, 10 decembrie, când relația lor a trecut la un alt nivel.

Înconjurați de toți cei dragi, într-o atmosferă de iarnă paradisiacă, Alin și Medana și-au jurat iubire veșnică și au promis că vor fi împreună pentru totdeauna.

Cununia civilă a avut loc în Cluj, iar cei doi miri au radiat de frumusețe. Îmbrăcată cu o rochie albă, lungă, care îi scotea în evidență silueta perfectă, cu părul ca abanosul pe spate și cu o coroniță de flori pe cap, Medana a strălucit pur și simplu. La fel de elegant și chipeș a fost și mirele. Artistul a îmbrăcat pantaloni albi, o cămașă în aceeași nuanță, iar piesa de rezistență a fost sacoul roz, care îi venea turnat. Ce să mai, cei doi au dat dovadă încă o dată de bun gust și eleganță.

Și, așa cum vă spuneam, Medana, proaspăta soție a lui Alin Oprea, a făcut primele declarații despre cununia cu artistul, în exclusivitate, pentru Româniatv. Extrem de fericită și împlinită, Medana ne-a declarat că ziua de 10 decembrie a fost efectiv un vis devenit realitate.

”Din data de 10 Decembrie suntem din punct de vedere legal, soț și soție. Evenimentul a avut loc la Cluj, într-un cadru de basm, unde oameni dragi sufletelor noastre s-au bucurat alături de noi. Anul 2022 a fost un an cu momente emoționante și trăiri intense. Intrăm în anul 2023 bucuroși de toate realizările frumoase avute atât în viața privată, cât și în domeniul profesional. Împreună suntem un cuplu puternic și facem o echipă foarte bună. Acum că am devenit soț și soție “putem dărâma munții”. Am ajuns aici cu multă răbdare, cu multă iubire și cu mult respect reciproc”, a declarat Medana pentru Româniatv.

Totodată, tânăra a precizat că, deși drumul lor nu a fost mereu cel mai ușor, Dumnezeu le-a fost alături la tot pasul și le-a dovedit că merită să rămână împreună pentru totdeauna.

”Drumul nostru a avut multe obstacole, dar Dumnezeu ne-a luminat mereu calea și a protejat această relație. Faptul că am avut încredere deplină unul în celălalt ne-a ajutat să depășim toate provocările apărute de-a lungul timpului. Suntem doi oameni binecuvântați și nu putem decât să fim recunoscători vieții pentru fiecare moment trăit, pentru tot ceea ce avem, dar mai ales pentru șansa de a avea alături un om cu care simți că viața merită trăită din plin, și că te poți bucura alaturi de partener în fiecare zi. Le dorim tuturor cititorilor voștri sărbători binecuvântate și o viață plină de frumos și armonie”, a spus frumoasa soție a lui Alin Oprea.

CITESTE SI: Alin Oprea și Medana, vacanță de vis peste hotare. Ce destinație exclusivistă au ales artistul și iubita sa. ”Este considerat cel mai frumos oraș” / Exclusiv