Medana, iubita lui Alin Oprea, primele declarații despre logodna cu artistul. Cei doi sunt în culmea fericirii. ”Alin m-a tratat ca pe o soție încă de la început” / Exclusiv

Bucurie fără margini pentru Alin Oprea și frumoasa lui iubită. Cei doi au trecut la nivelul următor și au decis să-și oficializeze relația cu o logodnă de poveste. Medana, partenera artistului, a oferit primele declarații pentru Româniatv.net.

06 dec. 2022, 14:13

Este bucurie mare în familia Medanei și a lui Alin Oprea. Cei doi tineri, extrem de îndrăgostiți, au decis să facă următorul pas în relație. Extrem de sigur pe dragostea ce i-o poartă iubitei și hotărât să trăiască împreună cu ea până la adânci bătrâneți, Alin Oprea și-a cerut partenera în căsătorie în cel mai spectaculos mod posibil. Înconjurat de toți cei dragi, într-o atmosferă de sărbătoare, îndrăgitul artist i-a adresat iubitei cea mai importantă întrebare din viața ei, spre surprinderea Medanei.

Evenimentul, care a fost de-a dreptul uimitor, special și emoționant, a avut loc într-unul dintre cele mai romantice locuri din lume – Italia. Extrem de fericită și împlinită, Medana a făcut primele declarații despre logodnă pentru Româniatv.net.

”Momentul a fost încărcat cu o emoție fantastică. Nu am realizat ce se întâmplă decât în momentul în care l-am văzut pe Alin că se așează în genunchi și mă ia de mână. Toți cei prezenți au rămas fără cuvinte, vedeam atât de mulți oameni plângând de fericire, pentru că Alin a transmis tututor emoția lui. Când l-am văzut cu ochii în lacrimi de emoție m-am stăpânit cu greu să nu izbucnesc și eu în plâns, dar din fericire am reușit să zâmbesc și să îmi controlez emoțiile. Trăirile interioare însă m-au copleșit. Un moment unic pe care toată viața ni-l vom aminti cu mult drag”, ne-a declarat Medana.

Totodată, frumoasa logodnică a lui Alin Oprea a vorbit și despre cât de puternică și uimitoare este povestea de dragoste pe care o trăiește, precizând că îndrăgitul artist a știut încă de la început să o facă să se simtă cea mai importantă.

”Mi-am dorit mereu să fim cumpătați, să nu grăbim nimic pentru că sentimetele au fost cele care ne-au ținut mereu împreună, iar Alin m-a tratat ca pe o soție și m-a considerat așa încă de la începutul relației noastre. Din punct de vedere psihologic mi-am dorit foarte mult să trecem pragul critic de 3 ani, în care să fim siguri de deciziile noastre dar mai ales să mă asigur că relația noastră va funcționa pe termen lung în armonie, respect și corectitudine. Viața în doi este extraodinară dacă partenerii se iubesc, își sunt loiali unul celuilalt și se respectă”, a declarat tânără.

Medana, fericită și împlinită în relația cu Alin Oprea

De asemenea, Medana a ținut să precizeze că nu se poate simți decât binecuvântată și iubită de Dumnezeu, pentru că a primit în viața ei un bărbat atât de bun, protector, grijuliu, harnic și talentat, care o face să se simtă fericită și împlinită în fiecare zi pe care o primește de la Viață.

”Este cea mai mare binecuvântare de la Dumnezeu să poți trăi așa ceva alături de partenerul iubit cu care ai același sistem de valori. Am alături de mine un om valoros, un bărbat minunat și un artist foarte iubit, talentat și apreciat. Pasul făcut a bucurat atât de mulți oameni care ne apreciază și care ne iubesc. Nu putem decât să mulțumim Divinității și să fim recunoscători pentru tot ceea ce trăim și pentru faptul că suntem printre puținii oameni care au avut privilegiul să își întâlnească sufletul pereche. Eu din prima seară de când l-am întâlnit am simțit că el e “omul meu”, cel care îmi va deveni soț”, a declarat Medana.

CITESTE SI: Exclusiv / Minunea trăită de Medana, iubita lui Alin Oprea, în Postul Paștelui. Ți se face pielea de găină! ”Este un adevărat miracol”