EXCLUSIV Oana Mizil, prima reacţie după ce a depus plângere împotriva lui Marian Vanghelie că ar fi agresat-o: „Am vrut să îl sperii”

Oana Mizil a făcut primele declaraţii referitoare la agresiunea la care a fost supusă de Marian Vanghelie. Soţia fostului edil de la sectorul 5 a obţinut un ordin de protecţie împotriva acestuia, ordin la care, ulterior, a renunţat.

27 iul. 2021, 20:21
EXCLUSIV Oana Mizil, prima reacţie după ce a depus plângere împotriva lui Marian Vanghelie că ar fi agresat-o: „Am vrut să îl sperii”

Oana Mizil a recunoscut, într-o intervenţie la România TV, că nu a vrut decât să-l sperie pe soţul ei cu plângerea la Poliţie, pentru că, în familia ei, nu a văzut niciodată agresiuni. Totodată, aceasta a recunoscut că nu a fost vorba despre o formă de violenţă ieşită din comun, ci de o „strângere de braţ”. Motivul neînţelegerii dintre ei a fost data la care trebuiau să plece la mare, asupra căreia nu au putut pica de acord.

Oana Mizil, prima reacţie după ce a depus plângere împotriva lui Marian Vanghelie

M-a luat de brațul stâng, m-a strâns și ăsta a fost singurul atac fizic asupra mea. Vă spun sincer. Am vrut să îl sperii un pic. Eu nu sunt obişnuită. În familia mea de acasă nu a existat niciodată o stare agresivă, deși bunicul a fost închis pe nedrept. Am vrut să îl sperii şi de aceea am decis să plec de acasă cu copilul, la mătuşa mea. Şi să obţin acest ordin de protecţie.

A devenit mai nervos decât de obicei. Acum, vineri seara, eu am vrut să plec sâmbătă la mare. El nu a vrut, a zis să plecăm peste două zile şi de aici tot tamtamul. A fost o ceartă un pic mai puternică decât orice ceartă care a fost în cei 10 ani în familia noastră. Îl susţin şi rămân partenera lui Marian Vanghelie şi, vă spun în premieră, mă chinui să mai fac un copil. Maria îşi doreşte încă un frate, o surioară, şi ne mai dorim un copil. Am o vârstă înaintată. Dacă Dumnezeu vrea, ne bucurăm. Dacă nu, ne mulţumim cu ce avem„, a declarat Oana Miyil, în exclusivitate la România TV.

Citeste si Serghei Mizil spune adevărul despre ce s-a întâmplat între Oana Mizil şi Marian Vanghelie: „Acum mă uit la ea, se joacă cu copilul”

Oana a renunţat la ordinul de protecţie împotriva lui Vanghelie

Reamintim că, în noaptea de 24 spre 25 iulie, Oana Mizil a ajuns la Spitalul Elias acuzând puseuri de tensiune. De asemenea, la internare, aceasta le-a spus doctorilor că ar fi fost agresată de soţul ei. Potrivit protocolului, medicii au alertat Poliţia. Poliția a anunțat că împotriva fostului primar de la Sectorul 5 a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02:08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său. Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar, în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie. De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate”, au transmis oamenii legii.

Ulterior, Oana Mizil a decis să renunţe la ordinul de protecţie împotriva lui Marian Vanghelie.

Citeste si S-a aflat motivul scandalului dintre Marian Vanghelie şi iubita sa. Oana Mizil ar fi schimbat mesaje cu un fost deputat cunoscut ca un „Casanova”