Exclusiv | Pandele vorbește, în premieră, despre problemele de sănătate ale Gabrielei Firea. ”Soția mea a fost operată de două ori foarte grav, m-a implorat să nu spun. Dacă i s-a făcut rău și nu era șoferul ei și acest Godei era în preajmă, el a dus-o la spital, ce era să fac?”

Florentin Pandele a avut o nouă reacție în urma acuzațiilor care i se aduc Gabrielei Firea. Extrem de deranjat de tot ce s-a spus după demisia soției sale, primarul a făcut dezvăluiri, în premieră, la România TV.

16 iul. 2023, 21:34
Exclusiv | Pandele vorbește, în premieră, despre problemele de sănătate ale Gabrielei Firea. ”Soția mea a fost operată de două ori foarte grav, m-a implorat să nu spun. Dacă i s-a făcut rău și nu era șoferul ei și acest Godei era în preajmă, el a dus-o la spital, ce era să fac?”

Florentin Pandele a avut o intervenție extrem de dură, în această seară, la România TV, unde a făcut dezvăluiri bombă despre soția sa.

Gabriela Firea și-a dat demisia, săptămâna aceasta, din funcția de ministru al Familiei și a renunțat și la funcțiile pe care le avea în PSD, după ce a fost acuzată în scandalul azilelor groazei.

Deranjat de ceea ce s-a spus despre ea și despre legătura acesteia cu Ștefan Godei, patronul azilelor groazei, soțul Gabrielei Firea a decis să facă dezvăluiri în premieră despre suferința soției sale.

Florentin Pandele a vorbit despre problemele de sănătate ale Gabrielei Firea, precizând că a fost operată de două ori. Acesta a încercat să explice că, de fapt, între Gabriela Firea și Ștefan Godei nu există nicio legătură, doar că cel din urmă a ajutat-o pe soția sa, ducând-o la spital, în momentul în care șoferul ei personal nu era prin preajmă.

Soția mea a fost operată de două ori foarte grav, m-a implorat să nu mai spun. Duceți-vă la spital să vedeți ce probleme grave. Dacă i s-a făcut rău și nu era șoferul ei, Victor, și acest Godei era în preajmă, el a dus-o la spital, ce era să fac? Cum să nu mă enervez?Încetați, vă faceți rău, ascultați-mă ce vă spun, Firea este simplu senator, s-a suspendat din funcția politică’‘, a spus Pandele.

De asemenea, Florentin Pandele a ținut să-și laude nevasta, spunând despre ea că este cel mai puternic om pe care îl cunoaște.

”Sunt în stare să fac orice, Firea este cel mai puternic om pe care l-am întâlnit în viața mea, m-am căsătorit la 50 de ani cu Firea, este o femeie muncitoare, nu am văzut-o plângând, niciodată Firea nu a plâns”, a mai spus acesta.

Totodată, Florentin Pandele a încercat să se apere, precizând că el și soția lui nu sunt implicați în acest scandal, mai ales că ei au un mare respect pentru vârstnici.

Daca eu știam ce face Godei era un om terminat, nu mai ajungea în fața procurorilor, dacă eu știam ce face. Pentru bătrâni, pentru copii, fac orice! Vă repet dacă este nevoie, mama mea a murit de la 40 de ani, de la picioarele mamei mele începe Raiul. Tatăl meu a murit la 76 de ani, astăzi împlinește 13 ani, l-am ținut în brațe ca pe un ou, pun dovezi, nu ne puteți acuza că nu avem înțelegere față de bătrâni și copii”, a spus Pandele la RomâniaTV.

CITESTE SI: EXCLUSIV | Florentin Pandele vrea să candideze la primărie cu orice preț, la o zi după demisia Gabrielei Firea în contextul scandalului „azilelor groazei”: „”Mă lupt până la ultima picătură de sânge. Voi candida fie că sunt pe perfuzii