Primele declarații ale tatălui lui Sebastian, tânărul ucis în accidentul din 2 Mai. ”Suntem devastați. L-am ridicat de la morgă, ce am văzut nu poate fi descris”

Sebastian și Roberta, tinerii uciși în stațiunea 2 Mai de un tânăr în vârstă de 19 ani care s-a urcat drogat la volan, au lăsat în urma lor doar lacrimi și multe întrebări. Familiile celor doi tineri care au sfârșit tragic din cauza inconștienței unei beizadele dependente de droguri sunt sfâșiate de de durere.

21 aug. 2023, 14:22
Primele declarații ale tatălui lui Sebastian, tânărul ucis în accidentul din 2 Mai. ”Suntem devastați. L-am ridicat de la morgă, ce am văzut nu poate fi descris”

Primele declarații ale tatălui lui Sebastian, tânărul ucis în accidentul din 2 Mai. Tatăl lui Sebastian, unul dintre cei doi studenți la Geografie uciși de Vlad Pascu, a vorbit pentru prima dată luni cu presa și a făcut o serie de declarații tulburătoare.

Citește și Dezvăluiri șocante după ce puștiul drogat din stațiunea 2 Mai a ucis cu mașina mai mulți tineri. USR: „E momentul să renunțăm la prohibiția drogurilor!”

Primele declarații ale tatălui lui Sebastian, tânărul ucis în accidentul din 2 Mai

Bărbatul este devastat și a dezvăluit că a aflat de moartea lui Sebastian de la un angajat de la morgă.

Inițial, tatăl lui Sebastian Andrei Olariu a crezut că este o glumă și a închis telefonul, după care și-a sunat fiul, iar atunci același angajat i-a reiterat vestea devastatoare.

„Suntem devastați. Fericirea noastră nu mai există (…) Nu doresc nimănui să treacă prin ce trecem noi, părinții. Suntem devastați. Mai avem o fată, cred că o să îi oferim consiliere psihologică. Doarme cu poza fratelui ei în brațe.

Ieri am fost să îl ridic de la morgă, ce am văzut acolo nu există cuvinte, am rămas marcat pe viață.

Suntem devastați. Acum două luni am fost în concediu, am fost atât de fericiți. Acum s-a încheiat totul, fericirea noastră nu mai există.

Nimeni nu a luat legătura cu mine. Pe mine, sâmbătă, la 10 juma s-au sunat cei de la morgă, mi-au spus: băiatul dvs e mort. Am crezut că e o glumă. Am închis, l-am sunat pe fiul meu, telefonul îi sună. Am sunat din nou pe acea doamnă, mi-a spus: Domnul Olariu, sincere regrete, băiatul dvs nu mai există.

Era pasionat de film, voia să fie regizor. Nu a reușit la facultatea de Artă, a intrat la Geografie. Voia să plece în străinătate la cursuri, să devină regizor. Visurile lui le-a luat un drogat care acum trăiește și băiatul meu este mort”, a declarat tatăl lui Sebastian Andrei Olariu.

Citește și Monica Tatoiu, amenințată de tatăl beizadelei drogate care i-a ucis pe Sebi și Roberta în 2 Mai. ”Am avut trei sau patru ani procese cu el. Soțul meu s-a îmbolnăvit grav”