Monica Tatoiu, amenințată de tatăl beizadelei drogate care i-a ucis pe Sebi și Roberta în 2 Mai. ”Am avut trei sau patru ani procese cu el. Soțul meu s-a îmbolnăvit grav”

Noi detalii halucinante ies la iveală în cazul tragediei din 2 Mai, în urma căreia doi tineri au fost uciși de un altul care s-a urcat drogat la volan. Monica Tatoiu a dezvăluit că tatăl lui Vlad Pascu, beizadeaua de 19 ani care a spulberat opt tineri și i-a ucis pe Roberta și Sebi, este un personaj destul de controversat.

21 aug. 2023, 13:03
Monica Tatoiu, amenințată de tatăl beizadelei drogate care i-a ucis pe Sebi și Roberta în 2 Mai. ”Am avut trei sau patru ani procese cu el. Soțul meu s-a îmbolnăvit grav”
Monica Tatoiu, amenințată de tatăl beizadelei drogate care i-a ucis pe Sebi și Roberta în 2 Mai

Monica Tatoiu, amenințată de tatăl beizadelei drogate care i-a ucis pe Sebi și Roberta în 2 Mai. În urma tragediei din 2 Mai, Monica Tatoiu a afirmat că îl cunoaște pe tatăl lui Vlad Pascu, de câțiva ani buni, însă nu are cuvinte de laudă la adresa lui.

Citește și Trecutul obscur al beizadelei care a provocat tragedia din 2 Mai! A fost dus la tratament în Olanda din cauza dependenței de droguri

Monica Tatoiu, amenințată de tatăl beizadelei drogate care i-a ucis pe Sebi și Roberta în 2 Mai

Femeia de afaceri a mărturisit că, ani de zile, atât ea cât și soțul său au fost amenințați de tatăl beizadelei drogate din cauza unor proprietăți.

Mai mult, Monica Tatoiou a subliniat că vinovat de tragedia din 2 Mai nu este tânărul de 19 ani, ci părinții lui.

„Îl știu de când era mic, avea 3-4 ani. Tatăl lui amenința că ne omoară, că ne face, că ne drege cu el de mână. Avea exact aceeași coafură, aceeași atitudine pe care o are copilul acum. Ne amenința pentru că îl împiedicam să pună mâna pe pepiniera Bucureștiului. Voiam să salvăm un parc, niște copaci, niște păsări. Am avut trei sau patru ani procese cu el. Soțul meu s-a îmbolnăvit grav atunci.

Până la urmă l-a dovedit, dar atenție! Acest om, tatăl acestui copil… copilul nu are nicio vină. Tatăl acestui copil a încheiat o afacere de 17 milioane de euro cu bani cash în fața unui notar care ulterior în 2017 a fost trimis în judecată și condamnat. Am trimis documente la spălarea banilor și nimeni nu s-a deranjat. Nu ne punem întrebări că acești părinți au niște relații care îl vor salva pe acest copil de pușcărie? Și nu-i interesează de cei doi copii morți? Trăim într-o țară înfiorătoare. Acești oameni au ucis doi copii prin copilul lor și și-au ucis și copilul.

Tatăl lui mă amenința și mă înjura pentru că am îndrăznit să nu-l las să pună mâna pe un parc. La voi în emisiune am pomenit de el acum vreo 3-4 ani într-un alt context. Este domnul Pascu cu 17 mil. euro cash încasați în fața unui notar care, după o perioadă, a fost anchetat de DNA și condamnat. Banii au fost de la niște investitori din Sicilia, din Catania, unde probabil o să-l trimită și pe fii-su după ce-l scapă”, a declarat Monica Tatoiu, la România TV.

Citește și Șoferul care a spulberat un grup de tineri în 2 Mai a fost prins în Vama Veche. Are 19 ani și consumase trei feluri de droguri