EXCLUSIV Prezentatoarea România TV Geanina Lungu şi-a botezat băieţelul: „Pentru mine, clar, există Moş Crăciun”

Bucurie mare în familia prezentatoarei TV Geanina Lungu. De Crăciun şi-a creştinat fiul. Băiatul a primit numele de Zian Alexandru.

29 dec. 2021, 18:40

Pentru Geanina Lungu, prezentatoarea Ştirilor România TV, sărbătoarea Crăciunului a avut mare însemnătate anul acesta. Fiul ei, Zian Alexandru, a fost creştinat.

„Pentru mine Crăciunul are o mare însemnătate. Multe lucruri frumoase din viaţa mea s-au petrecut în această perioadă. De Crăciun am fost cerută de soție, apoi tot de Crăciun am făcut şi cununia civilă. Şi tot în apropierea Crăciunului am aflat că sunt însărcinată cu primul meu copil. A fost o binecuvântare pentru noi”, povesteşte Geanina Lungu.

De anul acesta, Crăciunul va mai avea încă o semnificaţie pentru Geanina şi an de an îşi va aminti cu drag de această zi minunată. În această zi de mare sărbătoare fiul ei Zian Alexandru a fost botezat.

„Pentru mine, clar, există Moş Crăciun”, spune răzând Geanina Lungu.

Citeşte şi: Cum arată Geanina Lungu la două luni de când a născut: „Să fii mamă nu este deloc ușor”

Prezentatoarea Ştirilor România TV Geanina Lungu a devenit mamă pe 11 august 2021.

11.08.2021, ora 16.00 și 16 minute…timpul a stat pe loc pentru prima dată în viața mea și lacrimi de fericire mi-au coborât pe față când am auzit cel mai frumos sunet din lume..primul tău plânset. Nimic nu va putea egala acea bucurie simțită, acel moment special. Mă uit la tine și nu mi vine să cred că Dumnezeu mi-a dat mai mult decât am visat!

Ești un înger, cel mai perfect, cel mai minunat. Tu m-ai făcut să cunosc iubirea necondiționată iar de acum înainte voi trai pentru tine, voi trăi prin tine și cu tine! Vreau să mă bucur o viață de fiecare zambet, de fiecare mișcare de-a ta și nimic să nu ne despartă. Bine ai venit în viața mea, bebe mic! Te iubesc și îți multumesc că sunt mama ta!„, a scris jurnalista pe Facebook.