EXCLUSIV| Primele declarații ale taximetristului care a ajutat-o involuntar pe criminala din Mangalia. ”Sunt traumatizat! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-a omorât și pe mine”

Noi detalii halucinante ies la iveală în cazul crimei din Mangalia, care a cutremurat o țară întreagă. Taximetristul care a ajutat-o involuntar pe criminală să care cadavrul prietenei sale cu trolerul în parc a făcut în exclusivitate, la România TV, primele declarații despre ce s-a întâmplat în noaptea cumplită în care Alina, o tânără din Vaslui, a fost ucisă cu sălbăticie.

09 aug. 2023, 23:06
EXCLUSIV| Primele declarații ale taximetristului care a ajutat-o involuntar pe criminala din Mangalia. ”Sunt traumatizat! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-a omorât și pe mine”

Primele declarații ale taximetristului care a ajutat-o involuntar pe criminala din Mangalia. Bărbatul este în stare de șoc și a dezvăluit că după acest episod halucinant vrea să renunțe la meseria de taximetrist.

Citește și Alina, fata ucisă la Mangalia, va fi înmormântată în rochie de mireasă. Rudele sunt în stare de șoc. „Erau prietene de mici. Cred că criminala era drogată”

Primele declarații ale taximetristului care a ajutat-o involuntar pe criminala din Mangalia

Taximetristul care fără voia lui a ajutat-o pe Lorena să care cadavrul prietenei sale cu trolerul într-un parc din Mangalia, spune că îi mulțumește lui Dumnezeu că este în viață.

”Sunt traumatizat rău de tot, mă doare capul, credeți-mă și pe mine că sunt…știți cum sunt? Am dat declarații la Poliție, eu zic că e de ajuns, credeți-mă și pe mine. La ce s-a întâmplat cu mine, îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-a omorât și pe mine. Credeți-mă. Vreau să renunț la taxi, vreau să renunț la tot, nu mai vreau absolut nimic”, a declarat taximetristul, în exclusivitate, la România TV. 

Taximetristul își amintește că a întrebat-o pe adolescentă ce are în geamantan, iar aceasta i-ar fi spus că sunt doar haine și rechizite școlare. Mai mult, criminala i-ar fi cerut acestuia să o ducă la Vaslui, însă bărbatul a refuzat-o și a lăsat-o la gară.

”Era grea și eu chiar am întrebat-o când am vrut să o ajut, zic bă ce ai în valiza asta? Și mi-a zis că are niște haine și niște rechizite de școală, nici nu mi-am închipuit chestia asta. O fată de 17-18 ani cât are, să facă chestia asta? Am fost la gară, a vrut să scoată bani de la gară de la bancomat și i-am zis că bancomatul nu mai funcționează și i-am zis că o duc la sens lângă Peco că acolo funcționează și zice ok. Am dus-o acolo și mi-a zis dacă pot să o duc la Vaslui. Și i-am zis, nu te duc la Vaslui pentru că sunt foarte obosit, sunt 300 și ceva de kilometri până acolo, mai fac o cursă și mă duc acasă. Te las acasă și te duci cu trenul și o să te coste mai puțin. Cursa până la Vaslui te costă 15-16 milioane și ea mi-a zis: Nu lasă-mă în parc. Acolo, ea trăgea de troler și i-am zis: Mai încet că îmi faci în mașină, câte cărți ai luat că îmi distrugi mașina? Și zic stai așa, da am ținut dintr-o parte și l-am dat jos”, a mai spus taximetristul.

În ciuda faptului că tot drumul a costat-o doar 25 de lei, adolescenta i-a dat taximetristului 200 de lei pentru cursă, însă acesta nu a bănuit nicio clipă care este motivul generozității sale. Totul a ieșit la iveală abia atunci când poliția a intrat pe fir, iar acum bărbatul spune că nu își poate reveni din șoc.

”Eu când am fost chemat la poliție am crezut că îmi ia licența de taxi pentru că noi mergem la vamă și pe noi nu ne lasă la vamă să luăm clienți. A luat poliția mașina, s-a uitat în ea, nimic. Și îmi zice polițistul, că mă știe poliția ce băiat sunt: Bă, tu știai ce aveai în geamantan? Zic, nu știu frate, ce aveam? Păi cărai un mort! Ce aveți măi? Cum să car un mort? Da mă, zic, cum mă fata aia să facă chestia asta? Am familie acasă, am trei copii. Eu am fost astăzi la un preot, am fost să mă citească, nu sunt bine deloc. Mi-e frică pentru că am familie, pot să iau pe altcineva care poate să îmi bage cuțitul și să mă omoare. Avea un hanorac cu glugă în cap. Eu ca taximetrist nu aveam ce să fac, eu nu știam ce e acolo, eu mi-am făcut datoria, nu știam ce e în trolerul ăla. Daca știam, credeți ca eu o luam pe aia de acolo?”, a conchis taximetristul.

Citește și Primele imagini înfiorătoare cu crima din Mangalia! Criminala cară cadavrul prietenei sale cu trolerul noaptea prin parc