EXCLUSIV / Primele imagini de la casa lui Traian Băsescu. Unde se va muta fostul preşedinte al României

România TV a găsit apartamentul în care se va muta Traian Băsescu. Angajații complexului rezidențial din nordul Capitalei spun că l-au văzut pe fostul președinte al României când a venit să vizioneze unpenthouse situat la etajul 7, care costă nu mai puțin de 400.000 de euro. România TV a realizat un material filmat cu o cameră ascunsă.

27 mai 2022, 15:01
EXCLUSIV / Primele imagini de la casa lui Traian Băsescu. Unde se va muta fostul preşedinte al României

Agentul de vânzări pe reporterul România TV l-a abordat în biroul dezvoltatorului imobiliar spune că absolut toate apartamentele construite până în acest moment sunt vândute. Iar unul dintre ele a fost achiziționat chiar de Traian Băsescu.

Reporter: Vreau pentru un prieten care se repatriază! 

Agent de vânzări: Nu mai avem nimic disponibil, adică cu predare imediată. Avem termen de livrare 2024, septembrie, și vorbim de apartamente de tip studio, 2 camere, 3, 4… Vorbim de 2 camere, 48 de metri pătrați plus 6,5 metri balcon- 124.000 de euro plus TVA 5 la sută.  Vorbim de apartamente complet echipate, finisate, predate la ”cheie”! 

Reporter: Iar pe lângă aceste avantaje pot să-i spun că se face și vecin de cartier cu Băsescu!
Agent de vânzări: Așa este, da!
Reporter: Tot două camere a luat și el?
Agent de vânzări: Nu! (n.r. râde) 

Reporter: Mi-ar place să ne plimbăm câinele împreună! 

Agent de vânzări: O s-o faceți cu siguranță! „

Citeşte şi: Traian Băsescu a vizionat un apartament de 200.000 de euro. În ce zonă a fost surprins fostul președinte!

Două femei de serviciu recunosc că în urmă cu o săptămână au dat nas în nas cu fostul președinte Traian Băsescu.

Am dat nas în nas cu el când a venit să vizioneze! Eu eram la… ”subsoluri” îi zicem noi, la ”minusuri”, mă duceam să verific. Era cu domnii de la birouri să vadă parcarea. ”Bună ziua”, ”bună ziua” și-atât! Și-a văzut de drum cu domnii de la birouri să vadă locul de parcare! E exact ca la televizor! E un om normal! E exact așa cum pare la televizor! Poate și mai popular decât cât pare la televizor!„, spune femeia.

Femeile spun că apartamentele de aici sunt foarte scumpe și că Traian Băsescu a cumpărat, probabil, ultimul ”penthouse” disponibil în complexul rezidențial. Femeile au precizat că preţul unui astfel de „apartament” este de circa 400.000 euro.

Traian Băsescu a admis zilele trecute că şi-a cumpărat un apartament în Bucureşti, în rate, dar a precizat că nu se poate muta încă pentru că nu este mobilat.

„Am contract de vânzare-cumpărare. Următoarele rate le voi plăti conform înțelegerii legate de scadența unor titluri de stat pe care le-am achiziționat cu mai mult timp în urmă. În niciun caz acel apartament nu este locuibil începând de mâine”, a zis Traian Băsescu în urmă cu câteva zile, la România TV.

Citeşte şi: Traian Băsescu dă în judecată SPP pentru a-şi redobândi privilegiile. RAAPPS îl ameninţă cu evacuarea silită