Traian Băsescu a vizionat un apartament de 200.000 de euro. În ce zonă a fost surprins fostul președinte!

Traian Băsescu ia frâiele. Fostul președinte se ocupă personal de căutarea unei locuințe după ce va părăsi vila de protocol din strada Gogol nr. 2, Sector 1.

12 apr. 2022, 11:35

Traian Băsescu a vizionat un apartament de 200.000 de euro. Fostul șef de stat a fost surprins când a mers să vizioneze un apartament în valoare de aproximativ 200.000 de euro, dintr-un ansamblu rezidențial din Pipera.

Traian Băsescu a vizionat un apartament de 200.000 de euro. În ce zonă a fost surprins fostul președinte!

Traian Băsescu a transmis că se va muta cel mai probabil într-un apartament, dar nimeni nu s-a gândit că se va ocupa chiar singur de alegerea case. Fostul președinte a fost la vizionare însoțit doar de șofer, cel care a condus Dusterul fostului șef de stat, scrie Mediaflux.

Acesta era îmbrăcat lejer, sport, cu o șapcă pe cap și s-a întâlnit inițial cu un reprezentat al dezvoltatorului imobilar, chiar în fața blocului, apoi au mers împreună la un birou de vânzări din cadrul ansamblului. În scurt timp, și-au făcut apariția și doi agenți imobiliari care, după o scurtă discuție, l-au condus pe Traian Băsescu să vadă apartamentul.

Citește și: EXCLUSIV | Traian Băsescu, soluţia pentru a opri criza facturilor la energie. „Porneam grupurile pe cărbune! România avea resurse să-şi producă electricitatea de care are nevoie
Vizita nu a durat mai mult de zece minute. Cel mai probabil Băsescu a ales un apartament spațios tip duplex, cu trei camere, cu terasă sau grădină. Prețul unui astfel de apartament nu trece de 200.000 de euro.

Fostul președinte Traian Băsescu anunță că nu va demisiona din Parlamentul European, deoarece a fost ales după anunțul CNSAS. Băsescu spune că își va căuta un apartament în care să se mute, după ce RAAPPS i-a transmis că trebuie să elibereze vila de protocol în 60 de zile. Despre starea sa de sănătate, fostul președinte a declarat că a avut „o pneumonie netratată”.

„Reușesc să fiu zglobiu. Mă mișc, e foarte bine. Am avut o pneumonie netratată la vreme și recomandarea medicilor este ca cel puțin până în data de 10 să evit orice aglomerație ca să nu așeze peste tratamentul care s-a făcut un covid. Recomandarea, printre altele, a fost să nu merg în aerporturi, în avioane, să port mască tot timpul”, a declarat Traian Băsescu, potrivit Mediafax.

Citește și: Exclusiv. Traian Băsescu, prima reacţie după arestarea Elenei Udrea: „Sunt îngrozit, mă aştept la orice în ceea ce priveşte sentinţa fiicei mele”