EXCLUSIV Promisiunea făcută de soţia lui Rudel Obreja în ziua înmormântării: „Călăii…”

Apropiaţii lui Rudel Obreja îşi iau rămas bun în aceste momente de la campion. Familia şi prietenii acuza autorităţile ca, practic, au introdus in penitenciare pedeapsa cu moartea după ce i-au interzis dreptul de a se trata. Se cer demisii la nivel inalt.

16 mart. 2023, 09:22
EXCLUSIV Promisiunea făcută de soţia lui Rudel Obreja în ziua înmormântării: „Călăii…”

Rudel Obreja a fost condus pe ultimul drum. Soția și copiii marelui capion nu s-au dezlipit nicio clipă de sicriul acestuia pe toată durata slujbei. Antonia Obreja consideră că plecarea soțului său din această lume a fost prematură și spune că va face tot ce poate pentru a-și găsi dreptatea.

EXCLUSIV Văduva lui Rudel Obreja, acuzaţii incendiare: „Medicul din penitenciar a făcut un act de crimă”
Rudel Obreja a fost înmormântat miercuri, 15 martie, în Capitală. Fostul președinte al Federației Române de Box a murit pe 12 martie, la vârsta de 57 de ani, din cauza unui cancer pancreatic. Fosta soție a pugilistului, Antoanela Obreja, a „asistat” la ultimele luni de suferință ale acestuia de la distanță. Antoanela și-a împărtășit povestea de viață ca promotor și agent în lumea boxului internațional, în cadrul unui interviu de suflet.

„A plecat și atat a spus Dumnezeu să îi ierte pe călăii mei. Din păcate astăzi, nedreptatea l-a omorât. După ce mă voi liniști voi pune totul cap la cap și voi face niște demersuri. Nu știu cum să vă spun exact, dar nu vreau sa se mai întâmple pentru altii. Soțul meu a plecat într-o nedreptate”, a spus Antoanela.

 

Tot în cadrul interviului, Antoanela a declarat că Rudel  a scris istorie în boxul românesc și nimeni nu ajunge să-i ia locul vreodată. „Nu va mai realiza nimeni în 100 de ani ce a făcut Rudi pentru boxul românesc”.

Cât despre relația dintre cei doi de după despărțire, Antoanela susține că a mai păstrat legătura cu Rudel Obreja, însă nu dorește să intre în amănunte, din respect pentru actuala familie a acestuia. ”Erau momente în care mai discutam cu Rudi, dar, în aceste clipe dureroase, nu aș vrea să fac niciun fel de comentarii, din respect pentru actuala lui familie, care i-a stat alături până în ultima clipă”,  a mai spus aceasta,

În ultima zi de viață, alături de marele campion au fost și socrii săi. Aceștia și-au găsit cu greu cuvintele să descrie durerea prin care trece întreaga familie.

„Chiar înainte să plece ne-am împărtășit unui celuilalt, Rudel dacă te-am supărat cu ceva, să ne ierți. Toate sunt bune, eu o să plec astăzi. Iar eu i-am spus, tu nu o să pleci, tu rămâi mereu în inimile noastre și rămâi cu noi. O să am grijă de Antonia și copii tăi. Mi-a spus cu o moarte sunt dator, oricum”.

Rudel Obreja, condus pe ultimul drum. Familia a făcut acuzații grave înainte de înmormântare
Marele campion a fost codus pe ultimul drum și de zeci de oameni care l-au iubit și l-au admirat. O „boală tăcută” l-a măcinat pe fostul președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja. În ultimele două luni, ex-pugilistul slăbise 17 kilograme, iar starea lui de sănătate s-a degradat rapid. În cele din urmă, fostul președinte la FRB a încetat din viață în cursul zilei de duminică, 12 martie 2023, la regretata vârstă de 57 de ani. Fosta lui soție, Antoanela Obraja i-a fost aproape sufletește, în ultimele luni. Cei doi au fost căsătoriți în  1988-2006, iar din mariajul lor a rezultat o fiică, pe nume Leyla Denisa, în vârstă de 33 ani.