EXCLUSIV Rareş Bogdan îi răspunde lui Ciolacu, după ameninţările şefului PSD: „Sunt la guvernare de nouă luni, alături de PNL. Nu se pot comporta ca partid de opoziţie”

Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte PNL, a intervenit telefonic luni la România TV, după ce Marcel Ciolacu a declarat în aceeaşi zi că liberalii fac "anumite şedinţe pe la Sinaia, unde hotărăsc că vinovaţii trebuie să fie cei de la ANRE şi să înceapă un atac la adresa lui Ciolacu, Grindeanu şi Rafila".

22 aug. 2022, 19:26
EXCLUSIV Rareş Bogdan îi răspunde lui Ciolacu, după ameninţările şefului PSD: „Sunt la guvernare de nouă luni, alături de PNL. Nu se pot comporta ca partid de opoziţie”

Rareş Bogdan a declarat, în exclusivitate la România TV, că nu se pune problema ca PNL să încerce să îi atace pe Ciolacu, Grindeanu sau Rafila, precizând chiar că dicuţiile dintre liberali în ce-l priveşte pe ministrul Sănătăţii au fost s-au purtat „doar în sens pozitiv”.

„Nu pot fi secrete intalniri care incep cu conferinta de presa transmisa de toate televiziunile. Ce secretomanie e aia? In niciun caz intr-un parteneriat nu ne atacam partenerii. Am fost tinta atacurilor PSD si nici atunci, nici acum, nu ii vom ataca. Vreau sa le spun ca de noua luni se afla la guvernare cu PNL, au mai bine de jumatate din portofolii, pe OUG pe energie au semnat trei reprezentanti ai PSD, asa ca nu se pot comporta ca principalul partid de opozitie.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, atac la PNL: Partenerii noştri de coaliţie fac anumite şedinţe pe la Sinaia, unde hotărăsc că vinovaţii trebuie să fie cei de la ANRE şi să înceapă un atac asupra lui Ciolacu, Grindeanu şi Rafila

La putere nu se afla USR sau AUR, deci mai bine ar fi sa cautam solutii, nu sa ne atacam. Suntem pe deplin responsabili pentru ce se intampla, nimeni altcineva. Cred ca ambele partide vor sa guverneze pentru romani si cautam solutii pentru criza energetica, cresterea inflatiei, sa fie cat mai putin resimtite in buzunarele romanilor.

Eu cred ca domnul Ciolacu a fost dezinformat si, in loc sa sune pe cineva din conducerea PNL si sa intrebe daca avem vreo problema, a iesit cu aceste declaratii. De aceea nici nu dam replici. Nu avem strategie sa il dam jos pe Grindeanu, despre domnul Rafila s-a discutat doar in sens pozitiv. Nu cred ca e loc de batalii politice, cred ca deja a trecut acest episod si sper sa putem sa ne exploatam avantajele ca sa pregatim iarna. Suntem printre cele mai putin dependente tari din UE de gazul rusesc, deci stam mult mai bine decat alte state.”, a declarat Rareş Bogdan la România TV.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu pune presiune pe Virgil Popescu: „Prețul energiei rămâne nemodificat pentru persoanele fizice!”