EXCLUSIV | Reacția lui Victor Ciutacu, după ce s-a scris că i se pregătește concedierea de la România TV: „E un nou hit!”

Victor Ciutacu respinge scenariile potrivit cărora se pregătește îndepărtarea sa de la România TV.

17 iul. 2022, 22:22
EXCLUSIV | Reacția lui Victor Ciutacu, după ce s-a scris că i se pregătește concedierea de la România TV: „E un nou hit!”

Duminică seara, 17 iulie, Victor Ciutacu a oferit o replică jurnaliștilor care s-au grăbit să afirme că realizatorul TV din prime-time va fi concediat.

„E un nou hit! Ultima oară când a existat undeva un astfel de atac, se spunea că sunt la ATI, în stare gravă. Mă întreb ce urmează mai departe. Eu sunt tăbăcit, nu am nicio problemă. E o poveste fără sfârșit. 

Atmosfera internă nu ai cum să o destabilizezi cu astfel de informații, iar eu sunt tare pe picioare. 

Cui folosește așa ceva? Faci niște mii de accesări?

 

Victor Ciutacu, replică pentru cei care s-au grăbit să-i anunțe concedierea de la România TV: „Nu sunt slab de înger”

 

E cel mai lung loc de muncă al meu (n.r. – 9 ani la România TV), e foarte greu să convingi pe cineva că brusc mi se șubrezește poziția. Cum? Pentru că am cea mai mare audiență.

Cine? (n.r. – să fie de vină) Clasa politică? Nu a funcționat niciodată în ultimii 20 de ani. Nu văd de ce ar funcționa acum. E ușor ridicol. 

Mă întreabă ăștia dacă am fost dat afară. Le spun că aseară am fost pe post. Nu sunt slab de înger. Toți avem părinți acasă, rude, se îngrijorează, e normal”, a declarat Victor Ciutacu, la România TV.

De asemenea, conducerea România TV a transmis un comunicat prin care a catalogat informațiile despre „concedierea lui Victor Ciutacu” drept fake news.