EXCLUSIV| Sare Diana Șoșoacă de pragul electoral? George Simion aruncă bomba. ”E greu să sară doamna”

George Simion, Președintele AUR, a vorbit, duminică seară, în exclusivitate la România TV, despre alegerile care urmează să aibă loc în acest an.

11 feb. 2024, 23:39
EXCLUSIV| Sare Diana Șoșoacă de pragul electoral? George Simion aruncă bomba. ”E greu să sară doamna”
EXCLUSIV| Sare Diana Șoșoacă de pragul electoral? George Simion aruncă bomba.

Sare Diana Șoșoacă de pragul electoral? Liderul AUR i-a dezvăluit jurnalistului Victor Ciutacu că este încrezător că partidul său va câștiga majoritatea alegerilor.

Citește și EXCLUSIV| George Simion, despre interdicția de a intra pe teritoriul Ucrainei. ”Pentru ce? Pentru lupta mea pentru reîntregirea națională”

Sare Diana Șoșoacă de pragul electoral?

Întrebat dacă senatoarea Diana Șoșoacă va sări de pragul electoral, George Simion a răspuns:” Este să sară doamna Șoșoacă, dar oricând e loc și de alte partide suveraniste, pentru că îți trebuie o rețea destul de mare în țară, iar dânsa nu are. Este foarte bine că există și alte cum e partidul doamnei Șoșoacă, al lui Vlad Gheorghe, partidul lui Florin Călinescu, și am să încurajez apariția de noi partide pentru că sunt și altceva ”

Declarația lui George Simion a venit la numai câteva săptămâni după scandalul monstru pe care l-a făcut în Parlamentul României cu senatoarea Diana Șoșoacă.

După un schimb de replici și insulte, politicienii AUR și SOS au avut un schimb de împingeri, iar la un moment dat, senatoarea Diana Șoșoacă a reacționat după ce liderul AUR, George Simion, ar fi agresat-o și i-ar fi dat o palmă.

„Dacă nu mi-ați fi pronunțat numele nu erați dumneavoastră un pseudo lider fătălău de tinichea căruia îi trebuie bărbați să-l apere în fața unei femei care îi adresează o întrebare, ridică palmă la ea, îi dă și una, îi aruncă telefonul, o înjură.

Nu vă place să vi se ia interviuri în direct cum faceți tuturor? Păi de ce? Hai să vă plătim cu aceeași monedă, numai că dumneavoastră mințiți, dumneavoastră, un globalist care ați lins picioarele Papei, dumneavoastră care v-ați dus să-i lingeți picioarele lui Meloni, aia care a vaccinat obligatoriu persoanele peste 50 de ani, care v-ați adus la Ambasada Israelului și ați afirmat că poporul român e un criminal.

Rușine să-ți fie, mă! Tu în viața ta să nu îmi pronunți mie numele! Nu știa nimeni de tine în 2020 și mă întreba lumea cine ești. Nimeni! Unul care nu a muncit nimic în viața lui, unul care s-a suit cu bocancii pe munca altora! Fătălăule!”, a spus Diana Șoșoacă în plenul Parlamentului României.

Citește și EXCLUSIV| Cine îl finanțează pe George Simion și AUR! Care este legătura cu Moscova