EXCLUSIV Scandalul dintre Călin şi Petre Geambașu continuă. Fostul concurent de la Școala Vedetelor a dezvăluit relația pe care o are în prezent cu tatăl său și motivul pentru care nu renunță la proces

Scandalul din familia Geambașu este departe de a se încheia. La mijloc sunt o serie de acuzaţii grave venite din ambele direcţii, de la Călin Geambaşu către tatăl lui, dar şi de la Petre Geambaşu către fiul lui. Însă, deşi există un proces pe rol, Călin Geambaşu susţine că are o relaţie bună cu tatăl lui, că se întâlnesc şi se distrează împreună şi că Petre Geambaşu "are momente şi momente", dar el alege să le vadă pe cele bune.

04 iun. 2023, 23:44

După ani de conflicte, Călin şi Petre Geambașu nu au reuşit să cadă la pace, iar în vara anului trecut Călin și-a dat tatăl în judecată.

Scandalul dintre Călin şi Petre Geambașu continuă

Invitat în emisiunea România te vede de la România TV, Călin Geambaşu a susţinut că el şi tatăl lui nu sunt duşmani, că se întâlnesc cu diferite ocazii şi se simt bine împreună, dar că procesul merge mai departe, fiind vorba despre „o chestiune principială„.

Tatăl meu mi-a insuflat un model de dragoste paternă frumos. Chiar dacă ultimii ani au avut o turnură grea, am fost atacat mediatic, am fost nevoit să răspund. A trebuit să rezist unei situații în faţa tatălui meu, dar aşa a fost el mişcat de acolo din apropiaţii lui.

După ziua lui Davin (fiul lui Călin Geambaşu – n.red.), am petrecut o zi împreună, am râs de ne-am spart. E vorba de acum câteva luni, procesul era demarat, dar nu are nicio legătură. Este o chestiune principială, de a-şi putea obţine corectitudinea cu propria persoană. Azi, mâine, dacă ne sunăm şi ne vedem, nu suntem duşmani.

La un moment dat, tata a venit după nişte ani de lipsă şi trecea prin faţa casei, mai făcea dramolete, se uita din maşinş. Are momente şi momente, dar eu le văd pe alea bune„, a spus Călin Geambaşu în emisiunea moderată de Ioan Korpos.

Citeste si Călin Geambaşu l-a făcut praf pe Alexandru Arşinel. Ce a putut să spună după moartea artistului

Cum a început scandalul dintre Călin şi Petre Geambașu

Reamintim că scandalul din familia Geambașu a început după ce Călin a ieșit în public și și-a acuzat părinții că l-au traumatizat în copilărie, chiar până la adolescență. Artistul a mărturisit despre Petre Geambașu că îi arunca jucăriile dacă nu era cuminte sau îl pedeapsea punându-l să mănânce de pe capacul de toaletă.

Petre Geambașu a recunoscut faptul că și-a pedepsit copilul, dar nu așa cum se spune acesta. Mai mult, la un moment dat, Călin Geambașu și-a acuzat tatăl că a călcat cu mașina un copil.

Acum, Petre Geambașu va trebui să dea explicații în faţa magistraţilor în legătură cu acuzațiile aduse fiului său, printre care faptul că și-a agresat mama și chiar că ar fi vrut să o incendieze.

Citeste si Ipoteză șocantă! Mălina Olinescu nu s-a sinucis, ci a murit în urma unui accident. Cine susține această variantă și ce dovadă există în acest sens

Tatăl meu doar instigă la mișto oameni și îi manipulează rânjind, fiindcă el știe că tocmai io sunt cel care l-am dojenit pe el pentru că nu mi-a atras atenția nimeni din jur pentru greșeala adolescentină făcută atunci, ba îi mai arăta și copilului meu filmarea, cu sens de mare haz cică (…). Copilul meu de numai 7 ani la vremea respectivă putea oricând să asimileze drept o glumă situația ca atare și să repete greșeala!

Deci, E CUM SPUNE EL, da’ nu prea…! De unde să știu io, la 14 ani, că fixativul poate deveni inflamabil? În 1990 nu circula atâta informație ca azi. Cei maturi și mulți din jur mă gândesc că știau și iată că totuși nu au intervenit”, scria Călin pe Facebook în vara anului 2021, după ce tatăl său îl acuzase că a încercat să-şi incendieze mama.