EXCLUSIV | Senatorul PSD care a venit cu sapa în Parlament după ce Iohannis i-a sfătuit pe români să joace golf. „Tara este în criză. Ne-au adus greşit la sapă de lemn”

Moment șocant în Parlamentul României! Un senator a venit și a ținut discursul cu sapa în mână. În direct la România TV, parlamentarul PSD a explicat că a vrut să tragă un semnal de alarmă şi acuză Guvernul Cîţu şi preşedintele Klaus Iohannis că ne-au adus la "sapă de lemn".

22 sept. 2021, 12:43
EXCLUSIV | Senatorul PSD care a venit cu sapa în Parlament după ce Iohannis i-a sfătuit pe români să joace golf. „Tara este în criză. Ne-au adus greşit la sapă de lemn”

Călin Matieş este senatorul PSD care a venit cu sapa în Parlament. Parlamentarul l-a ironizat pe Klaus Iohannis, după ce preşedintele i-a îndemnat pe români să practice golful, „un sport care nu este deloc exclusivist”.

„Vreau să-i spun şi domnului preşedinte şi domnului Cîţu că poziţia e cam aceeaşi. Se face cam ca la sapă şi la golf. Trebuia să ne invite preşedintele nu la golf. Această crosă este cum ne-au adus greşit la sapă de lemn.

Domnul Iohannis şi domnul Cîţu, la situaţia la care ne-au adus, nu cred că vom primi crose, vom primi sape să ne revenim. Ţara merge tot mai prost”, a declarat Călin Matieş, senatorul PSD care a venit cu sapa în Parlament.

Intervenţia sa a fost salutată de senatoarea Diana Şoşoacă.

„Fenomenul se extinde. Dacă veneam eu cu sapa, mă arestau imediat. Foarte bine a făcut colegul Mătieş! Bravo lui!”, a afirmat Diana Şoşoacă.

Citeşte şi: Bătaie cu crosele de golf în Bucureşti, după declaraţia lui Klaus Iohannis. Europol: „S-a jucat la sânge, cu multă patimă și pasiune”

Senatorul PSD care a venit cu sapa în Parlament, în direct la România TV. „Ţara este în haos şi noi încercăm să creem o diversiune prin care să spunem: Haideţi să jucăm golf”

În direct la România TV, Călin Matieş a explicat că a intrat în plenul Senatului cu sapa deoarece este „de încredere”.

„Fiind senator, sunt de încredere. Nu cred că pot face o faptă rea în Senatul României”, a spus senatorul PSD.

Parlamentarul social-democrat a explicat că a venit cu sapa în plenul Senatului, fiind „uimit” de afirmaţiile preşedintelui Klaus Iohannis care îi îndeamnă pe români să practice golful.

„Pe mine m-a uimit declaraţia domnului preşedinte Iohannis şi localitatea Pianu, unde a fost la golf, este din judeţul Alba.

M-a uimit când nu a avut nicio reacţie la criza economică şi politic. La tot ceea ce se întâmplă în ţară, nu are nicio reacţie. Toate bune şi frumoase. Spune că jucăm golf. Sunt de acord că trebuie făcut şi sport, dar prima dată trebuie să vedem necesităţile ţării. Trebuie să vedem că vine iarna şi oamenii nu o să aibă de unde să plătească facturile.

Produsele s-au scumpit deja cu 20%. Avem o problemă politică, o problemă economică. Ţara este în haos şi noi încercăm să creem o diversiune prin care să spunem „dragii mei, toate sunt bune şi frumoase. Suntem aristocraţi. Haideţi să jucăm golf””, a spus senatorul PSD, Călin Matieş.

Parlamentarul social-democrat a amintit că nu este prima oară când recurge la maniere inedite de protest. Senator PSD de Alba, Matieş a venit în opinci în Parlament, după ce ministrul Agriculturii a tăiat subvenţiile destinate crescătorilor de animale.

„Nu s-a speriat nimeni. Am arătat şi o opincă acum câteva luni domnului minitru Oros când dânsul a tăiat subvenţiile pentru crescătorii de animale – şi la oi şi la vaci. Nu au dat ajutoarele de secetă.

Atunci am arătat că poporul ăsta se bazează pe opinici, se bazează pe ţărani.

Trebuie să tragem un semnal de alarmă ca oamenii să vadă că ţara este în criză. În momentul de faţă există o problemă mare în România şi nimeni nu ia nicio măsură, nici Guvernul şi nici preşedintele”, a conchissSenatorul PSD care a venit cu sapa în Parlament.

Citeşte şi: Noul model Dacia Duster, prezentat la Cupa de Golf „Paul Tomiță”. Klaus Iohannis, prezent la eveniment, a testat Dusterul şi a invitat românii să joace golf VIDEO