EXCLUSIV | Silvestru Șoșoacă aruncă bomba despre Diana Șoșoacă la Primăria Capitalei: „Se comportă ca o vedetă ieftină”

Silvestru Șoșoacă a explicat motivele pentru care consideră că senatoarea SOS a decis să candideze pentru Primăria Capitalei, sugerând că ar fi influențată în acest sens de către oameni din umbră.

02 mai 2024, 22:41
EXCLUSIV | Silvestru Șoșoacă aruncă bomba despre Diana Șoșoacă la Primăria Capitalei: „Se comportă ca o vedetă ieftină”
EXCLUSIV | Silvestru Șoșoacă, aruncă bomba despre Diana Șoșoacă la Primăria Capitalei: „Se comportă ca o vedetă ieftină”

Senatorul Silvestru Șoșoacă a făcut declarații explozive într-un interviu acordat în exclusivitate pentru România TV, acuzând-o pe fosta sa soție, Diana Șoșoacă, de comportament violent și neprotocolar. Subliniind că acești oameni „neprotocolari” sunt și cei mai tupeiști, care au capacitatea de a se băga în față. Silvestru Șoșoacă a mai explicat și care sunt mizele pe care senatoarea SOS le are pentru alegeri, punând accentul pe faptul că aceasta a ales să candideze la Primăria Capitalei, fiind forțată din umbră de Florentin Pandele.

Citește și: Diana Şoşoacă intră în cursă pentru Primăria Capitalei. Cererea a fost aprobată de BEC, după ce iniţial a fost respinsă

„Se pare că cei mai violenți ajung și în Parlament. Sau cei mai „neprotocolari”, hai să fim eleganți, că e Săptămâna Mare. Cei mai „neprotocolari” sunt și cei mai tupeiști, se bagă și în față. Eu, nu altcineva, eu am lăsat-o și am trimis-o eu în fața mea și i-am zis: „Du-te tu, Diana, în fața mea” prima dată senator și văd dacă mă mai fac eu deputat după aceea. La mine, să încep cu sfârșitul, s-a încheiat totul în numai 5 zile, după 48 de ore am avut brățara de la picior dată jos, pentru că era și normal să nu o am vreodată. După 5 zile s-a definitivat lucrul ăsta. După 5 zile și 15 minute, Diana făcea din nou declarația să am încă o brățară la picior. Deci femeia asta nu mai avea niciun fel de limite. Polițiștii au luat-o în râs, au pus-o să scrie pe o foaie, ăla e un dosar care nu o să se deschidă niciodată. Ea a plecat cu coada între picioare. Toată ziua a fost ziua de 11 aprilie, zi fatidică pentru mine, în care mi-am luat în cazul Goraci, mi-am găsit dosar penal, am amendă penală, nu mi-e bine, am cazier din cauza asta. Toate, știm bine, din cauza Dianei. Treaba era politică total. Adică eu să nu-i fiu contracandidat niciodată divei de la București. Spun „divei” pentru că se comportă ca o vedetă ieftină și pentru că este senator de Iași. Amintesc întregii Moldove că ea este bucureșteancă născută la București și, iată, candidează pentru Primăria Bucureștiului, forțătă de Pandele ca să o ajute pe Firea, nu din alt motiv. Primăria este ceva nou, a apărut în urma unor contradicții. Bat două vânturi spre Diana, ea e o furnză care pleacă de colo colo, depinde cum bate mai tare, între numărul unu și numărul doi de pe lista ei de europarlamentare. Dar miza ei sunt banii de la Burxelles. 27.000 de euro pe lună, pentru cei mai mulți dintre români  sunt bani mulți, dar nu sunt foarte mulți, dacă ea atâta poate pe ei îi țintește”, a declarat Silvestru Șoșoacă în exclusivitate pentru România TV.

Citește și: Diana Șoșoacă nu se lasă! Senatoarea insistă să candideze la Primăria Capitalei, după ce Biroul Electoral i-a respins dosarul de candidatură din lipsă de semnături