Exclusiv – Tatăl Robertei, fata ucisă de șoferul din 2 Mai: ”Mi-aș fi dorit să am sicriul deschis la copil, să ne luam la revedere de la ea cum trebuie. E sigilat, ne uitam la o poză cu ea și plângem ca proștii”

Momente crunte pentru părinții lui Sebi și ai Robertei, tinerii de 21 și 20 de ani care au fost spulberați de șoferul drogat de 19 ani, în 2 Mai. Familiile și-au luat copiii acasă, în sicrie.

20 aug. 2023, 22:18
Exclusiv – Tatăl Robertei, fata ucisă de șoferul din 2 Mai: ”Mi-aș fi dorit să am sicriul deschis la copil, să ne luam la revedere de la ea cum trebuie. E sigilat, ne uitam la o poză cu ea și plângem ca proștii”

Tatăl Robertei, fata de 20 de ani ucisă de Vlad Pascu, șoferul de 19 ani drogat, spune că vrea să se facă dreptate în cazul accidentului și cel vinovat să plătească.

”Vineri dupa-amiază fata era pe litoral să sarbatoreasca unul dintre colegii de la facultate. Erau fericiti, nu erau bauti, nu erau copii de bani gata, nu consumau droguri. Din pacate cineva s-a găsit să-i ucidă, am pierdut copii buni.

Din păcate s-a intamplat evenimentul acesta nefericit, care ne-a intrerupt concediu. Si pentru fata mea era asteapt acest concediu la mare. Mai am o fata mai mica de 16 ani si incepand de luni urma sa ne facem sejurul la mare.

Citește și: EXCLUSIV Mărturia cutremurătoare a lui Darius, unul dintre tinerii din grupul spulberat de șoferul drogat în 2 Mai: ”Ne-a lovit cu o viteză foarte mare”

Roberta nu mi-a inselat niciodata asteptarile, a fost buna la scoala, a luptat sa invete, a intrat la mai multe facultăți, a ales Geografia in ideea sa viziteze Europa si tara noastra. Chiar voia sa-si cumpere un aparat foto.

Și-a luat permis de conducere. Eu sunt sofer profesionis, nu a vrut sa invete de la mine, a invatat singura. Picta, schita tot ce vedea, a fost un copil cuminte. Am vorbit cu ea la telefon, se simtea in vocea ei, abia astepta sa ma intorc. (…)

Mi-as fi dorit ca dupa accidentul asta sa am sicriul deschis ca sa ne putem lua adio de la ea, sicriul e sigilat, ne uitam la o fotografie si plangem ca prostii”, a spus tatăl Robertei, în direct la România TV.

Citește și: Cine sunt cei doi tineri uciși de un șofer drogat la mare, în 2 Mai. Roberta și Sebi erau prieteni și colegi la Facultate de Geografie

Tatăl Robertei a dezmințit declarația avocatei șoferului drogat, potrivit căreia familia lui ar fi încercat să ia legătura cu familiile victimelor.

”Dupa ce mi-am vazut copilul schilodit, am văzut declarația avocatei. Am văzut declaratia ca familia baiatului ar fi incercat sa ia legatura cu noi. Asa ceva nu s-a intamplat.

La fel si politistii. Nu ne-a sunat. Am aflat de la un verisor, mama lui e sora sotiei. Nu ne-a cautat nimeni nici macar politia, doamna aceea cu ochelarii mari vorbeste din calendar.

Eu imi insotesc copilul pe ultimul drum, pe noi personal nu ne-a contactat nimeni, nu am nevoie de nimic de la oameni acestia”, a mai spus tatăl Robertei.

Totodată, tatăl Robertei a spus că vrea să se facă dreptate. ”Copilul aceala de 19 ani sa mearga la puscarie, e un cuvant pe care il intelege orice om”.