EXCLUSIV| Tatăl Robertei, tânăra ucisă de beizadeaua drogată în 2 Mai, batjocorit de poliție. ”Știți programul nostru se cam termină, oricum veniți mâine”

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală după moartea lui Sebi și a Robertei, tinerii uciși de beizadeaua drogată în stațiunea 2 Mai. Tatăl Robertei a făcut, în exclusivitate, la România TV, o serie de dezvăluiri halucinante despre tragedia care i-a marcat întreaga viață, dar și despre modul josnic în care a fost tratat de polițiști, după tragedie.

23 aug. 2023, 15:55
EXCLUSIV| Tatăl Robertei, tânăra ucisă de beizadeaua drogată în 2 Mai, batjocorit de poliție. ”Știți programul nostru se cam termină, oricum veniți mâine”

Tatăl Robertei, tânăra ucisă de beizadeaua drogată în 2 Mai, batjocorit de poliție. Bărbatul este împietrit de durere și nu îi vine să creadă că fiica lui pe care marți a condus-o pe ultimul drum, nu mai este.

Citește și EXCLUSIV| Preotul care a condus-o pe ultimul drum pe Roberta, fata ucisă de beizadeaua drogată în 2 Mai, sfâșiat de durere. ”Fata nu a fost de vină, dacă diavolul a intrat în acel copilaș”

Tatăl Robertei, tânăra ucisă de beizadeaua drogată în 2 Mai, batjocorit de poliție

La numai o zi de al înmormântarea Robertei, tatăl său a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare despre cum a fost tratat de polițiști, la numai câteva ore de la accidentul cumplit în urma căruia fiica lui și-a pierdut viața.

Bărbatul a povestit că efectiv a fost pasat de la o instituție la alta și că deși se știa motivul pentru care a sunat, reprezentanții poliției au refuzat să îi dea informații despre copilul său.

”Cum am ajuns la sursa reală a informației pe care trebuia să o primesc cum că copilul meu nu mai există, că a fost omorât. Dau telefon acolo: Bună seara! Bună seara! Și așa mai departe. Mi-au spus: Mă scuzați nu ați nimerit unde trebuie, elegant, vă pun la Rutieră. Așteptați! Bun! Am așteptat, m-a pus în legătură cu un domn, după voce un pic mai în vârstă, părerea mea, la care îmi spune: Domnule, nu ne ocupăm noi de caz, știu despre ce e vorba, dar nu pot să vă spun mai multe informații, nu este de competența mea, ceva de genul. Dacă rămâneți în telefon vă pun în legătură cu cei de la Constanța.

Mi se răspunde de la Constanța, ok! Oamenii nu știau cu cine stau de vorbă așa că m-am prezentat și le-am spus: Știu că s-a întâmplat ceva, ce puteți să îmi spuneți, ce s-a întâmplat? Unde este copilul meu? Nu corpul, copilul meu? Eu nu cred nici măcar în momentul ăsta că l-am dus la cimitir, că nu există”, a declarat tatăl Robertei, în exclusivitate, la România TV.

Mai mult, bărbatul arată cu degetul către un inspector de poliție din Constanța care deși știa despre drama ce s-a abătut asupra familiei tinerei, i-a vorbit bietului tată de sus și la un moment dat i-a spus că programul său de lucru este pe final și i-a cerut să revină a doua zi.

”Am vorbit cu domnul inspector și care o mai fi gradul lui în continuare, Matei Ciprian care dumnealui mă ia la întrebări pe mine că de ce aș suna, că am fost informat, că mi s-a spus încă de dimineață, deci dumnealui se ocupa de caz, era în temă cu ce s-a întâmplat și puțin mă cam persifla din funcția lui. La care domnul Matei Ciprian, inspector și cum o mai fi mai departe, chiar arăt cu degetul către acest nume, mi-a zis: Știți programul nostru se cam termină și oricum veniți mâine, că eu i-am zis că vin să îmi iau copilul. De ce să vin a doua zi când eu trebuia să fiu informat în dimineața de 19, deci persiflarea era în floare la domnul Matei Ciprian”, a mai spus bărbatul.

Citește și Roberta și Sebastian, tinerii uciși de Vlad Pascu în accidentul din 2 Mai, înmormântați în aceeași zi