Titi Stoica, dat afară din AUR, după ce a înjurat mai mulți membri PSD. George Simion: „Problema lui a recidivat” | EXCLUSIV

Titi Stoica a pus într-o lumină proastă Partidul AUR, motiv pentru care deputatul va fi dat afară din partidul de opoziție. George Simion susține că nu mai există o a doua șansă. 

07 iun. 2023, 21:59
Titi Stoica, dat afară din AUR, după ce a înjurat mai mulți membri PSD. George Simion: „Problema lui a recidivat” | EXCLUSIV

George Simion a avertizat miercuri, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, faptul că AUR se desparte de Titi Stoica, după gafele din seara de marți.

Citește și Explicația lui Titi Stoica (AUR), după ce deputatul a amenințat un deputat PSD că-i „rupe chiloții”

„Omul ăsta are o problemă cu alcoolul. E un păcat, beția e un păcat. Suntem un partid creștin! Știam de problema pe care o are și a recidivat. Mulți români au această patimă. Nu face cinste acest lucru nici partidului nostru, nici Parlamentului României. După cum nici mulți dintre cei de la PSD și PNL nu fac cinste Parlamentului României. O să îl excludem din rândurile noastre pentru această abatere. Cred că trebuie să fim intransigenți dacă vrem să curățăm Parlamentul. Și noi alegem de fiecare dată să curățăm”, a comentat George Simion, miercuri seara.

Mare scandal în Parlament, cu un deputat AUR în prim-plan

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan a declarat miercuri, în ședința de plen, că deputatul partidului de opoziție a sunat noaptea trecută mai mulți parlamentari social-democrați pentru a-i înjura și a-i amenința.

Totul ar fi pornit după ce parlamentarii care susțin puterea au decis sancțiuni dure împotriva celor de la AUR – reducerea indemnizației cu 50% și reducerea timpului acordat pentru luările de cuvânt în plen.

În actuala legislatură, AUR a demis mai mulți membri controversați: pe Francisc Tobă – pentru că a activat în serviciile secrete, Diana Șoșoacă – pentru că nu respecta liniile partidului și crea o mulțime de scandaluri, deci compromitea imaginea partidului, Daniel Gehorghe Rusu, Cristian Ciubuc, Evdochia Aelenei etc. De asemenea, Rodica Boancă a vrut să-și dea demisia din partid.