Explicația lui Titi Stoica (AUR), după ce deputatul a amenințat un deputat PSD că-i „rupe chiloții”. DECIZIA lui George Simion

Explicație halucinantă a lui Titi Stoica, deputatul AUR care a sunat mai mulți parlamentari într-o noapte, pentru a-i amenința și înjura. Politicianul care se afla sub influența alcoolului a oferit miercuri, 7 iunie, primele explicații.

07 iun. 2023, 19:30
Explicația lui Titi Stoica (AUR), după ce deputatul a amenințat un deputat PSD că-i „rupe chiloții”. DECIZIA lui George Simion

UPDATE, 21:30: Potrivit surselor politice, Titi Stoica a fost exclus din AUR, după evenimentul jenant. 

Nervos pentru că a primit astfel de acuzații grave, Titi Stoica a anunțat că va acționa în instanță, împotriva celor care l-ar fi denigrat.

„Nu am nimic de comentat pe tema asta, le-am spus clar că ne vedem în instanță”, a declarat deputatul AUR, despre cei care-l acuză că a sunat parlamentari PSD și PNL să-i înjure.

Stoica a afirmat că este „sigur că nu există” discuția menționată de deputatul PSD pentru că „nu am numărul respectiv în telefon”. Când i s-a spus că discuția a fost înregistrară și că apelul e făcut de pe numărul său, deputatul AUR și-a nuanțat poziția: „Eu nu-mi amintesc să-l fi sunat”.

Mare scandal. Ce spune AUR despre incidentul cu Titi Stoica în prim-plan

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan a declarat miercuri, în ședința de plen, că deputatul partidului de opoziție a sunat noaptea trecută mai mulți parlamentari social-democrați pentru a-i înjura și a-i amenința.

Totul ar fi pornit după ce parlamentarii care susțin puterea au decis sancțiuni dure împotriva celor de la AUR – reducerea indemnizației cu 50% și reducerea timpului acordat pentru luările de cuvânt în plen.

George Simion a reacționat în urma evenimentului nefericit. El a declarat că forurile de conducere ale AUR vor analiza și vor lua o decizie cu privire la Titi Stoica.