EXCLUSIV | Traian Băsescu anticipează schimbări în Guvern. „Ciucă nu o să mai rabde mult aceşti futurologi. O să le ceară să treacă la o guvernare pragmatică”

Traian Băsescu a avansat, în direct la România TV, un scenariu despre posibile schimbări la nivel înalt. Fostul preşedinte susţine că premierul Nicolae Ciucă ar putea face schimbări în actuala componenţă a Executivului pentru a adopta "o guvernare pragmatică". Mai mult, europarlamentarul consideră că este posibil ca Florin Cîţu să fie schimbat de la vârful PNL.

31 mart. 2022, 23:48
EXCLUSIV | Traian Băsescu anticipează schimbări în Guvern. „Ciucă nu o să mai rabde mult aceşti futurologi. O să le ceară să treacă la o guvernare pragmatică”

Traian Băsescu a reacţionat după ce a fost întrebat de Victor Ciutacu, în emisiunea „Punctul Culminant” de la România TV, cum evaluează prestaţia actualei coaliţii guvernamentale care beneficiază de un larg sprijin în Parlament din partea PSD, PNL şi UDMR.

„Sincer să fiu mi se pare această continuă anunţare, vom face, vom face, de foarte mare prost gust. Guvernul spune că am făcut sau că de azi facem asta.

Sunt convins că Ciucă nu o să mai rabde mult aceşti futurologi care spun că în viitor vom face. O să le ceară să treacă la o guvernare pragmatică”, a declarat fostul preşedinte, în direct la România TV.

Citeşte şi: Ludovic Orban, dezvăluirile serii despre demisia lui Cîțu cerută de liderii PNL: „El îi invitase să ciocnească o cupă de șampanie de ziua lui. Ei i-au pregătit surpriza, îi cer demisia”

Întrebat despre înlăturarea lui Florin Cîţu de la conducerea PNL, Traian Băsescu a explicat că acest lucru „este posibil”.

„De asta se şi produce această mişcare anti-Ciţu pentru a lăsat lucrurile să se desfăşoare normal. Activitatea Guvernului e blocată de Cîţu care nu vrea într-un fel sau alt fel. Deşi din punct de vedere economic nu întotdeauna greşeşte”, a declarat Traian Băsescu.

Citeşte şi: Traian Băsescu, dezvăluiri în direct la RTV despre starea lui de sănătate: „Am primit diagnosticul de pneumonie acută la Bruxelles”