EXCLUSIV Traian Băsescu, scos din minţi de jurnaliştii care-i păzesc vila de protocol: „Luați-vă circarii de la poarta mea că n-o să ajung să fiu evacuat silit. În buletin, nu mai am domiciliul în Gogol 2, ci la noul apartament”

Traian Băsescu a avut o ieşire nervoasă la adresa jurnaliştilor care, pe lângă faptul că nu mai pleacă din faţa vilei de protocol, susţin, în mod eronat, că va fi evacuat. Fostul preşedinte a explicat că nu poate fi evacuat în baza unei notificări, aşa cum a primit el, ci doar în baza unei hotărâri judecătoreşti.

02 iun. 2022, 00:49
EXCLUSIV Traian Băsescu, scos din minţi de jurnaliştii care-i păzesc vila de protocol: „Luați-vă circarii de la poarta mea că n-o să ajung să fiu evacuat silit. În buletin, nu mai am domiciliul în Gogol 2, ci la noul apartament”

Traian Băsescu a intervenit în emisiunea Punctul culminant de la România TV pentru a explica faptul că nu se poate muta în noul apartament, întrucât acesta mai necesită anumite lucrări, iar din acest motiv nu-şi poate muta încă lucrurile din vila de protocol în noua locuinţă.

Poate că ar fi bine să-i puneţi pe reporterii panglicari de simulează descuierea clanţei să şi citească puţin. Cum poţi face o evacuare printr-o simplă notificare? Trebuie hotărâre judecătorească. Executorul judecătoresc nu vine în baza unei notificări, ci îi trebuie o hotărâre judecătorească de evacuare. RAAPPS nu este instituție de executare, ci justiția dispune executările silite. Luați-vă circarii de la poarta mea că nu o să ajung eu în situația să fiu evacuat silit. Eu am fost de bună credință.

Jurnalista pe care o trimiteți pe la poarta mea e necitită, poți să te dai cu parfum, dar dacă nu te speli… Poți să faci pe jurnalistul, dar dacă nu citești legea, nu ai niciun Dumnezeu. E incorect ce faceți, stați în poarta mea. E doar o propagandă.

Citeste si VIDEO! Traian Băsescu vorbeşte pentru prima dată despre DISPARIŢIA flotei! „Dom’ne prin vânzare! Navele au fost ipotecate şi luate credite pe ele!”

Traian Băsescu şi-a schimbat domiciliul din buletin. Nu mai are adresa la vila de protocol

Eu nu mai am domiciliul pe Gogol nr 2, mi-am schimbat domiciliul pe noul buletin din data de 26 mai. Şi dacă las casa plină că am luat un apartament gol în care a trebuit să fac amenajări, casa aia nu mai e supravegheată, are o cheie cât degetul mic să intri în ea, o las cu bunurile în ea, nesupravegheată…

„, a spus fostul preşedinte în emisiunea mddoerată de Victor Ciutacu.

În încheiere, fostul preşedinte a precizat, amuzat, că nu simte nevoia să fie înconjurat de SPP-işti cu atât mai mult cu cât, de multe ori, el era cel care avea grijă de aceştia.

Din punct de vedere al securităţii mă descurc. De multe ori, eu trebuia să am grijă de ofiţerul SPP„, a dezvăluit Traian Băsescu în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citeste si EXCLUSIV / Primele imagini de la casa lui Traian Băsescu. Unde se va muta fostul preşedinte al României