EXCLUSIV| Tudor Buzatu dezvăluiri incendiare despre amanta tatălui său. ”Este o fată modestă, un copil care lucra la noi! Nu e iubita lui, mai degrabă e așa adoptată”

Tudor Buzatu, fiul baronului de Vaslui, Dumitru Buzatu, a vorbit luni seară, în exclusivitate, la România TV, despre scandalul în care este implicat tatăl său și a dezvăluit ce mesaj i-a trimis acesta de după gratii.

25 sept. 2023, 23:22
EXCLUSIV| Tudor Buzatu dezvăluiri incendiare despre amanta tatălui său. ”Este o fată modestă, un copil care lucra la noi! Nu e iubita lui, mai degrabă e așa adoptată”
EXCLUSIV| Tudor Buzatu dezvăluiri incendiare despre amanta tatălui său. ”Este o fată modestă, un copil care lucra la noi!

Tudor Buzatu dezvăluiri incendiare despre amanta tatălui său. Mai mult, fiul președintelui Consiliului Județean Vaslui a făcut o serie de afirmații și despre amanta tatălui său care a avut un rol cheie în intermedierea șpăgii colosale primite de la omul de afaceri Emil Savin.

Citește și Marcel Ciolacu aruncă bomba în cazul baronului de Vaslui, Dumitru Buzatu! „E o cloacă! Eu n-am văzut în viaţa mea atâţia bani”

Tudor Buzatu dezvăluiri incendiare despre amanta tatălui său

Tudor Buzatu a subliniat că nu știe ce fel de relație avea Dumitru Buzatu cu afaceristul Emil Savin, proprietarul companiei Farmazon, care a lucrat cu procurorii DNA pentru realizarea flagrantului.

”Nu știu mare lucru nici despre relația tatălui meu domnul Savin. Nu știu de ce s-ar fi certat. Sunt prieteni de vreo 20-30 de ani. A venit un echipaj de la DNA la mine la ușă unde tatăl meu are domiciliul, dar nu mai locuiește de mai mult de 10 ani aici. Părinții mei sunt despărțiți și locuiesc în altă parte. Deși știau că nu mai stă aici, nu l-au găsit și m-a sunat mama care era în vizită că îl caută pe tata de la DNA. I-am întrebat dacă îi pot ajuta și au zis ca nu. Ok, nu! apoi au fost și la el acasă, unde locuiește el, unde are și acte. M-am dus acolo, erau domnii respectivi și mi-au zis că nu îmi pot da detalii și cam atât restul am aflat de la TV”, a declarat Tudor Buzatu, în exclusivitate, la România TV.

Fiul lui Dumitru Buzatu a spus că în ultimele zile a vorbit la telefon cu tatăl său care i-a cerut să nu îl viziteze pentru că se odihnește.

”Se odihnește! Mi-a spus să nu îl vizitez că se odihnește, are multe lucruri de făcut, lăsăm totul să vedem ce o să se întâmple. Avem încredere în justiția din România”, a mai spus fiul lui Dumitru Buzatu.

Întrebat despre rolul pe care amanta lui Dumitru Buzatu îl are în viața baronului de Vaslui, dar în Consiliul Județean, Tudor Buzatu a răspuns: ”Nu știu la cine vă referiți. De la Consiliul Județean? Secretara? Da, da, este o fată modestă care îi era secretară, lucra și la noi. Un copil… nu știu, iubita lui? Nu, Nu! Mai degrabă, era așa adoptată să zic.”

Cât despre suspendarea mamei sale, Gabriela Crețu, din PSD, Tudor Buzatu a preferat să nu comenteze.

”Suspendarea mamei? Nu, prefer să nu comentez deciziile partidului din care fac parte și vreau să mai fac parte. Poate că era un gest politic așteptat de societate… Răzbunare politică? Nu am eu asemenea…nu cred. S-au făcut speculații, dar nu cred. Eu cred cp s-a reacționat în favoarea imaginii partidului. Să nu fie afectată imaginea partidului de acest scandal”, a mai spus Tudor Buzatu.

Tudor Buzatu, fiul preşedintelui CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, şi-a dat demisia din funcţia de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Premierul Marcel Ciolacu a semnat luni decizia de eliberare la cerere a lui Tudor Buzatu care a şi fost publicată în Monitorul Oficial.

Tudor Buzatu a fost numit în ianuarie 2022, în funcţia de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă.

Acesta şi-a dat demisia din Guvern după ce tatăl său a fost prins în flagrant primind mită suma de peste un milion de lei de la omul de faceri Emil Savin.

Citește și VIDEO Amanta lui Dumitru Buzatu, leșin în timpul flagrantului. Ce implicare a avut „diva județului” în mita primită de baronul de Vaslui