EXCLUSIV| Victor Ponta aruncă bomba despre plecarea lui Klaus Iohannis de la Cotroceni pentru a conduce Europa! ”Pleacă doar pentru că este salariul mai mare și e muncă mai bună”

Fostul premier al României, Victor Ponta, a vorbit în exclusivitate, la România TV, despre plecarea președintelui Klaus Iohannis de la Cotroceni pentru a prelua funcția de preşedinte al Consiliului European.

14 ian. 2024, 22:53
EXCLUSIV| Victor Ponta aruncă bomba despre plecarea lui Klaus Iohannis de la Cotroceni pentru a conduce Europa! ”Pleacă doar pentru că este salariul mai mare și e muncă mai bună”
ictor Ponta aruncă bomba despre plecarea lui Klaus Iohannis de la Cotroceni pentru a conduce Europa!

Victor Ponta aruncă bomba despre plecarea lui Klaus Iohannis de la Cotroceni pentru a conduce Europa! După ce în presă au apărut numeroase zvonuri despre o posibilă plecare a lui Klaus Iohannis de la Cotroceni în luna mai a acestui an pentru a prelua funcția preşedinte al Consiliului European, Victor Ponta a ieșit la atac și a șters pe jos cu șeful statului.

Citește și EXCLUSIV| Victor Ponta revine în forță pe scena politică din România! ”Oamenii au nevoie să fie reprezentați de niște politicieni mai educați și mai serioși”

Victor Ponta aruncă bomba despre plecarea lui Klaus Iohannis de la Cotroceni pentru a conduce Europa!

”Mai avem puțin și trebuia să îmi dați niște lămâie, să nu leșin pe aici. Proiectul domnului Iohannis a fost întotdeauna Klaus Iohanns, l-a durut în cot de România. Eu cred că un om care este ales în funcția de președinte al României nu pleacă doar pentru că este salariul mai mare și că e muncă mai bună. În 2014 nu protesta niciun fermier, aveam bani, lumea trăia bine. Acum ne-am îndatorat, suntem o țară cu 150 de milioane de euro mai datorare pe perioada domului Iohannis. Iar domnul Iohannis se gândește ca de obicei la persoana domniei sale, unde să se ducă, în ce funcție mai bine plătită”, a declarat Victor Ponta, în exclusivitate, la România TV.

Fostul Premier al României a vorbit și despre premiul în valoare de 30.000 de euro pe care reziștii i l-au dat la Timișoara președintei Republicii Moldova, Maia Sandu.

”În România se poate orice și cred că acest gen de slugărnicie pe care Iohannis îl reprezintă, de fapt, domnule să stăm cuminți și să nu supărăm pe ăștia din afară. Să fim cuminți să nu îi supărăm pe șefi, să intre grânele ucrainene în port la Constanța, să îi dăm premiu Maiei Sandu, nu unui medic sau unui pompier din România care chiar să aici și muncește. Genul acesta de slugărnicie a fost posibil pentru că oamenii au crezut în aceste minciuni. Acum, această dezamăgire a oamenilor pentru că au fost mințiți de Iohannis și de mulți alții o să îi determine să treacă în extrema cealaltă. România are nevoie de un proiect în care să li se spună oamenilor că nu mai suntem slugi, dar nici nu o sa trecem în extrema cealaltă și să ne luptăm între noi”, a mai spus Victor Ponta.

Citește și EXCLUSIV| Victor Ponta, despre protestele fermierilor. ”Am început greu anul. Le-a ajuns cuțitul la os la foarte mulți oameni”