EXCLUSIV| Victor Ponta aruncă bomba despre ”specimenele” din Parlament! Cine ar pica testul antidrog. ”Unii au un comportament bipolar”

Consilierul onorific al premierului Marcel Ciolacu, Victor Ponta, a vorbit duminică seară, în exclusivitate, la România TV, despre specimenele din Parlament care ar pica testul antidrog.

17 sept. 2023, 21:50
EXCLUSIV| Victor Ponta aruncă bomba despre ”specimenele” din Parlament! Cine ar pica testul antidrog. ”Unii au un comportament bipolar”
EXCLUSIV| Victor Ponta aruncă bomba despre ”specimenele” din Parlament! Cine ar pica testul antidrog.

Victor Ponta aruncă bomba despre ”specimenele” din Parlament! Fostul premier al României a subliniat că sunt anumiți parlamentari care au un comportament foarte ciudat, iar declarațiile lor îi determină pe foarte mulți oameni să creadă că au consumat anumite substanțe interzise înainte să le facă.

Citește și Victor Ponta, despre tragedia de la Crevedia: „România este țara lucrului bine EȘUAT”

Victor Ponta aruncă bomba despre ”specimenele” din Parlament!

Fără să dea nume, consilierul onorific al premierului Ciolacu a vorbit despre afirmația halucinantă pe care liberalul Pavel Popescu a făcut-o despre cum România ar trebui să aplice metodele Chinei de combatere a sărăciei.

”Unii au într-adevăr un comportament bipolar sau ciudat. Am văzut și m-am amuzat un băiat, un băiețel de la PNL care ne înjura pe toți, ceva cu China, că vindem țara Chinei, după care s-a apucat să scrie de ce nu aplicăm metodele Chinei de combatere a sărăciei. Bănuiesc că luase ceva, că totuși, modelul Chinei de 1.500 miliarde de oameni nu prea se poate aplica în România. Mai sunt și din ăștia pe la diverse partide, probabil că asta e explicația că au luat ceva înainte să facă declarații sau să scrie pe Facebook”, a declarat Victor Ponta, în exclusivitate, la România TV.

Declarația lui Victor Ponta au venit la scurt timp după ce președintele Camerei Deputaților, Alfred Simonis, a afirmat în cadrul unei emisiuni că anumiţi parlamentari din spectrul extremist au atitudini ca şi cum nu ar ieşi bine la un control antidrog.

”Dincolo de asta însă cred că ce vrea să spună domnul Simonis este că ok, în Parlament, ”dați-ne ce să adoptăm dacă legea nu e bună”. E o crimă după părerea mea ce s-a întâmplat la 2 Mai, nu e o ucidere din culpă, un accident Doamne ferește! E o crimă Mulți spun: stai domnule că nu avem nu știu ce lege, stai așa că ăștia scapă nu știu cum. Ok, cred că președintele Camerei spune: dați-ne să vedem cine votează împotrivă.

Însă și aici aș vrea să nu o luăm cum facem noi cu hei rup-ul, după care nu mai aplicăm legea. Aș vrea să vedem după modelul american în care anumite droguri sunt chiar legale, le cumperi de la magazin și până la modelul din Asia în care deținerea, simpla deținere și traficul, sunt cu pedeapsa cu moartea. Hai să vedem unde ne încadrăm noi și unde suntem și ce ar putea să aibă eficiență în România”, a mai spus fostul premier.

 

Citește și Victor Ciutacu intervine în scandalul transferului victimelor arse în străinătate. ”Ceea ce a spus Ponta cu spitalele de arși de afară e 100% real”