Victor Ponta, despre tragedia de la Crevedia: „România este țara lucrului bine EȘUAT”

Acum câteva zile, Victor Ponta a declarat în exclusivitate la România TV, în contextul incendiului de la Crevedia, că spitalele din străinătate se ocupă doar de pacienţii în stare bună, iar pacienţii în stare rea sunt lăsaţi în România

04 sept. 2023, 22:51
Victor Ponta, despre tragedia de la Crevedia: „România este țara lucrului bine EȘUAT”
Victor Ponta, atac fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis, după tragedia din Crevedia.

Victor Ponta, fost premier al României, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. La opt ani distanță de la incendiul din clubul Colectiv, când zeci de tineri și-au pierdut viața, în România nu s-a schimbat nimic, spune Victor Ponta

„Am promis că nu mai spun că nu s-a făcut nimic în 8 ani. Suntem România lucrului bine eșuat”, a declarat Ponta.

Acesta spune că guvernanții i-au cerut demisia după declarațiile făcute în urma exploziilor de la Crevedia. „Am zis: ca să nu îmi dau demisia, promit să nu mai spun niciodată că nu s-a făcut nimic în 8 ani. S-a urcat pe cadavre și s-a spus că se va face mai bine. Ciolacu a apărut de o lună, dar cei dinainte nu au făcut nimic. Nu mai spun chestia asta, dar spun ceva neutru. Am ajuns în 2023 și suntem România lucrului bine eșuat. De câte ori se întâmplă o nenorocire, nimeni nu este vinovat. În ultimele două săptămâni s-au întâmplat trei nenorociri: o femeie însărcinată se duce și moare într-un spital județean (la Botoșani), un șofer drogat este oprit de poliție și îi dau drumul ca să omoare niște oameni, apoi mor niște oameni într-un accident. Se putea solda cu mai mulți morți.”

Al patrulea deces în urma exploziei de la Crevedia! Un alt rănit internat la Spitalul Floreasca a murit
„România este țara în care ca să avizeze spitalul, poliția, GPL-ul – sunt 5-6-7 instituții, ca să controleze sunt încă 6-7, iar când se întâmplă un necaz, nu e nimeni de vină”, a adăugat fostul premier al României.

Acum câteva zile, Victor Ponta a declarat în exclusivitate la România TV, în contextul incendiului de la Crevedia, că spitalele din străinătate se ocupă doar de pacienţii în stare bună, iar pacienţii în stare rea sunt lăsaţi în România, să moară aici. Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a spus că Victor Ponta ar trebui demis imediat după aceste declaraţii.

EXCLUSIV. Martor-cheie în explozia de la Crevedia, accident mortal suspect în poligon. Declaraţii cu CAMERA ASCUNSĂ
Încă o persoană care a suferit arsuri în exploziile de la staţia GPL din Crevedia a decedat luni dimineaţă, la Spitalul Floreasca din Capitală. Bilanţul deceselor a ajuns la 4

Distribuie pe Facebook  Distribuie pe Twitter  Distribuie pe Email

”În cursul acestei dimineţi, a decedat la Spitalul Floreasca un pacient aflat în stare foarte gravă încă de la începutul intern=rii, cu arsuri pe 95% din suprafaţa corporală. Adresăm condoleanţe familiei”, a transmis Ministerul Sănătăţii.
Pacientul era intubat şi ventilat mecanic. Bilanţul deceselor a ajuns astfel la 4. Peste 50 de persoane, majoritatea pompieri, au fost rănite în urma exploziilor produse în 26 august la staţia GPL din Crevedia.

În acest moment mai sunt 2 pacienţi în stare critică: 1 la Spitalul Clinic de Urgenţă “Bagdasar Arseni” Bucureşti şi u altul la o clinică specializată din Italia.

De asemenea, mai sunt internaţi în spitale din Capitală 16 pacienţi aflaţi în stare medie sau uşoară, iar în străinătate sunt în total 12 pacienţi.