EXCLUSIV| Victor Ponta dă de pământ cu părinții beizadelelor care ajung să consume droguri! ”Foarte mulți își strică copiii! Ai rămas repetent, îți iau un Porsche cadou”

Fortul premier al României, Victor Ponta, a dat de pământ cu părinții beizadelelor care ajung să comită atrocități precum cele făcute de Vlad Pascu. Noul consilier onorific al premierului Marcel Ciolacu a spus în exclusivitate, la România TV, că vinovați de comportamentul inconștient al tinerilor din ziua de astăzi sunt părinții.

17 sept. 2023, 22:41
EXCLUSIV| Victor Ponta dă de pământ cu părinții beizadelelor care ajung să consume droguri! ”Foarte mulți își strică copiii! Ai rămas repetent, îți iau un Porsche cadou”
Victor Ponta dă de pământ cu părinții beizadelelor care ajung să consume droguri.

Victor Ponta dă de pământ cu părinții beizadelelor care ajung să consume droguri. Victor Ponta a subliniat că foarte mulți părinți își strică copiii prin atitudinea permisivă pe care o au.

Citește și EXCLUSIV| Victor Ponta aruncă bomba despre ”specimenele” din Parlament! Cine ar pica testul antidrog. ”Unii au un comportament bipolar”

Victor Ponta dă de pământ cu părinții beizadelelor care ajung să consume droguri

Fostul premier al României care la rândul său este părinte nu este de acord cu părinții care le oferă copiilor pe tavă totul, chiar și atunci când aceștia greșesc.

”Sunt foarte mulți părinți care își strică copiii. Eu nu vreau să acuz pe cineva, sunt și eu părinte, slavă Domnului, până acum sunt în regulă copii mei, nu vreau să acuz pe cineva. dar părinții care spun: ”Ce ai făcut tată? Păi am rămas corigent! Bine mă hai să îți iau un Porsche cadou ca să te duci și tu la mare să uiți că ai rămas repetent. Ia un Porsche, nu vrei și vreo două mii de euro să cheltuiești pe acolo?” Nu vă supărați dar aici este evident că părinții sunt vinovați! Copilul la 14, 15, 16, 17, 18 ani când zice ce a făcut? A rămas repetent! Și ce a făcut tata? Mi-a luat un Porsche. Și ce a făcut mama? Mi-a dat vreo două mii de euro de cheltuială, păi înseamnă că e bine ce fac”, a declarat Victor Ponta, în exclusivitate, la România TV.

Cât despre problema consumului de droguri în rândul tinerilor, fostul premier a transmis că este nevoie ca părinții elevii și profesorii să lucreze împreună pentru combaterea acestui fenomen extrem de periculos de care statul român nu s-a ocupat până acum.

”Ce să spun este evident că aici este o problemă de lucrat cu părinții, cu copiii, cu profesorii să anunțe: ”Domnule am văzut elevul la școală că îi cade capul și nu e de la somn”.

Sunt niște fenomene complexe de care statul român nu s-a ocupat, s-a ocupat de altceva. S-a ocupat de făcut dosare așa-zis de corupție la oameni de afaceri români că nu cred că ați auzit de un om de afaceri străin cercetat vreodată, numai românii. Statul român nu a pierdut bătălia cu drogurile pentru că nici nu a început-o! Poate o începe acum și poate dă Dumnezeu să o și câștigăm pentru viitorul nostru”, a conchis premierul României”, a mai spus Victor Ponta.

Citește și Lupta împotriva consumului de droguri continuă! Sute de profesori, instruiți de polițiștii antidrog să recunoască elevii care se află sub influența stupefiantelor