Exclusiv. Victor Ponta: „Nu am loc în PSD, a zis domnul Ciolacu că nu. Nu sunt consilierul lui Erdogan. Am doar 3 angajați”

Victor Ponta susţine că momentan nu se pune problema să revină în PSD, deoarece nu îl doreşte actuala conducere. Preşedintele Pro Romania spune că are o firmă care se ocupă de proiectele europene din zona Balcanilor de Vest.

02 iun. 2021, 23:12
Exclusiv. Victor Ponta: „Nu am loc în PSD, a zis domnul Ciolacu că nu. Nu sunt consilierul lui Erdogan. Am doar 3 angajați”

Victor Ponta a primit interzis în PSD de la Marcel Ciolacu! Președintele social-democraților a spus că fostul său șef nu ar mai avea loc în partidul pe care l-a condus. Ponta îi transmite un mesaj urmașului său: PSD nu va câștiga singur alegerile, așa că are nevoie de aliați.

”Nu am loc, a zis domnul Ciolacu că nu. Am luat-o liniștit, m-am bucurat. Am toată dragostea pentru toți pesediștii, eu sunt pro-România. Dacă vor să câștige alegerile în 2024, nu doar să fie cel mai mare partid din opoziție, cum sunt acum, trebuie să facă, să mai strângă toate forțele. Eu cred că important e ce vor ei. PSD, singur, să facă 50%, mi-aș dori, dar nu cred că va face. PSD singur pierde. PSD, cu cineva, poate să guverneze bine.”, a spus Victor Ponta la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Victor Ponta, despre atentatul de la Arad: „Trebuie să îi prinzi repede, altfel nu o să stea ca fraierii în Arad”

Marcel Ciolacu a fost întrebat recent despre posibilitatea ca Liviu Dragnea să revină în partid după eliberarea din închisoarea. Liderul PSD a spus că nu a vorbit cu Dragnea la telefon şi nu ştie ce intenţii are acesta. În plus, statutul PSD nu îi permite acestuia să redevină membru de partid.

„Am mai vorbit cu colegii despre Dragnea, am un regret pentru situaţia în care se află, eu nu am duşmani. Statutar, domnul Dragnea nu mai poate fi membru de partid. Nu m-a sunat din închisoare ca să ma întrebe dacă vrea să revină în partid. Nu l-am vizitat în închisoare”, a explicat Marcel Ciolacu.

În cazul în care Victor Ponta vrea să revină în PSD, va fi o dezbatere, a anunţat Ciolacu. „Ponta, dacă vrea să revină va fi o dezbatere în partid, până acum nu m-a anunţat”, a precizat Marcel Ciolacu.

Sondaj CURS. Marcel Ciolacu este al doilea în topul încrederii românilor, după Klaus Iohannis. George Simion, peste Ludovic Orban

 

SONDAJ IRES. Un sondaj politic privind opțiunile electorale ale românilor a fost dat publicității în această săptămână. Este un sondaj realizat la nivel național de Institutul Român pentru Evaluare și Strategie – IRES în perioada 11-13 mai 2021, prin metoda CATI – telefonică. Subiecții sunt persoane cu drept de vot la ora actuală.

Procentele obținute de partidele parlamentarea arată în felul următor:

PSD – 36%
PNL – 28%
AUR -14%.
USR PLUS – 11%
UDMR – 3%.

Pro Romania – 3%

Victor Ponta nu a mai prins loc în Parlament, așa că s-a făcut patron! Fostul premier și-a deschis firmă și dă sfaturi afaceriștilor care vor să câștige bani din Balcanii de Vest. Ponta are doar 3 angajați, dar promite că va crește. El a dezminți zvonul că ar fi consilierul președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan.

”Mi-am deschis firma mea, plătesc taxe și impozite, am angajați în România, dar lucrez în afară. Am doar 3 angajați, dar o să fie mai mulți. Am colaboratori. Nu sunt consilierul lui Erdogan. Am o părere bună despre lucrurile care se întâmplă în jurul nostru, dar nu fac politică în altă țară. Consiliez proiectele europene din zona Balcanilor de Vest, pentru că mi-am păstrat niște relații, și ajut investiții. Dacă pot să aduc bani în România, aduc, dar pe zone private.”, a precizat Victor Ponta, la România TV.