EXCLUSIV | Victor Ponta, despre vizita în Turcia, alături de Marcel Ciolacu. ”A fost primit ca un președinte, nu ca un prim-ministru”

Victor Ponta a vorbit, în exclusivitate, în cadrul emisiunii ”Punctul culminant”, prezentat de Victor Ciutacu. Fostul prim-ministru al României a oferit detalii despre vizita în Turcia, la care a participat alături de Marcel Ciolacu.
Filip Stan
22 mai 2024, 21:27
EXCLUSIV | Victor Ponta, despre vizita în Turcia, alături de Marcel Ciolacu. ”A fost primit ca un președinte, nu ca un prim-ministru”

Victor Ponta a vorbit, în exclusivitate, în cadrul emisiunii ”Punctul culminant”, prezentat de Victor Ciutacu.

Citește și Marcel Ciolacu îi condamnă pe bătăușii din Parlament, Florin Roman și Dan Vîlceanu: „E de cascadorii râsului”

Fostul prim-ministru al țării a intrat prin apel telefonic la România TV, acolo unde a dezbătut câteva subiecte importante în momentul de față.

Abordarea subiectului ”DNA”, în care Lucian Onea se întoarce în fruntea conducerii la DNA Ploiești, nu l-a făcut pe Victor Ponta decât să se abțină de la cuvinte.

„Pentru început, le tuturor să nu aibă de a face nici cu Portocală. Cu Onea am avut un moment tragi-comic în care a zis că anchetează un dosar cu fraude la alegerile din 2014, când i-am zis că depun denunț împotriva lui Klaus Iohannis, mi-a zis că eu am fraudat alegerile. Eu i-am zis ”Domnule Onea, dacă eu n-am câștigat, cum să fraudez eu”, a spus Victor Ponta.

„Există niște doamne care erau cu Onea, cu mai mulți, și tot ele se plâng că e corupție acum, cum adică? Nici prin cap nu le-ar fi trecut lui Adrian Năstase Geoană sau mie să facem un sfert din ce a făcut Iohannis, că eram spânzurați în piață, eram în pușcării. Iohannis a făcut mai mult decât am fi făcut noi trei la un loc.

Cei care s-au luptat pentru Iohannis sau anti corupție, au văzut. S-a cerut demisia mea, dar azi, la 9 ani de la Colectiv nu tratăm pe nimeni. Un ars dacă avem, îl urcăm în avion și îl trimitem în străinătate, cam asta e diferența”, a spus fostul prim-ministru, în cadrul emisiunii ”Punctul culminant”.

”Iohannis l-a sunt pe Erdogan să îl susțină la NATO”

Întrebat de contribuția sa în legătură cu decizia Turciei care acordă intrarea în țara vecină cetățenilor români doar cu buletinul, Victor Ponta a răspuns:

„Nu am niciun merit, e o negociere pe care a făcut-o Guvernul României, e un lucru bun, foarte mulți români merg în Turcia, e o chestie de încredere, mă bucur că Guvernul României a obținut chestia asta. E ceva important pentru mândria noastră, nu neapărat că e greu să duci un pașaport după tine, dar chiar nu am niciun merit”.

„Am fost ieri în delegație alături de miniștri, a fost o vizită foarte bună, a fost primit ca un președinte, nu ca un prim-ministru”, a afirmat Victor Ponta.

„Ce dăm la schimb pentru asta? Iohannis nu face nimic gratis, nu?”, a întrebat Victor Ciutacu.

Citește și Marcel Ciolacu, în vizită oficială, la invitația președintelui Erdogan. ”Fermierii români vor avea acces la o piață imensă”

„Noi luăm mult de la turci, au investiții mari aici, au o comunitate de turci aici mulți care plătesc impozite, de toate, știu că sunt răutăcios, dar dacă domnul Iohannis nu a găsit nimic de vizitat în Turcia dar l-a sunat pe președintele Erdogan să îl susțină la NATO”, a spus concis Victor Ponta.

Spynews
Crimă înfiorătoare în Arad. Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, după care și-a pus capăt zilelelor. Cei doi au fost găsiți de fiul lor: „Tati a omorât-o pe mami” / FOTO
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Orașul pe care Nicolae Ceaușescu l-a adorat. A ajuns acum o ruină, iar locuitorii se plâng de condițiile grele în care trăiesc
Capital.ro
Obligatoriu la plata cu CARDUL. Lege definitivă în România. Intră în vigoare azi, 16 iunie
Playtech.ro
Mădălina Ghenea, apariție de Playboy. Niciodată NU a fost atât de îndrăzneață
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
România a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare paradă moto din lume. Nu mai puțin de 3.722 motocicliști au participat la parada de pe ruta Pitești-Mioveni FOTO VIDEO
Spynews
Anunț de ultimă oră! Val de aer tropical în România! Temperaturi caniculare în țară, după furtuni
Spynews
Bianca Iordache a fost externată! Bruneta și fetița ei au ajuns acasă după naștere. Imagine emoționantă / FOTO
Evz.ro
Florian Coldea, legături cu mafia albaneză. Documente oficiale
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Veste tristă despre Florin Piersic, la scurt timp după ce fusese externat
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
„Tati a omorât-o pe mami” Crimă înfiorătoare în Arad! Un bărbat în vârstă de 77 de ani și-a ucis soția, iar apoi s-a sinucis
Capital.ro
Se fac verificări chiar LA GRANIȚA cu România. Decizia se aplică de mâine, 16 IUNIE
StirileBZI
Astăzi, intră banii pe cardurile de alimente! Ce români vor primi 250 de lei
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Atacuri ucrainene asupra sistemelor antiaeriene rusești din Crimeea
MediaFlux
RĂSTURNARE privind RECALCULAREA PENSIILOR! Lovitură pentru SENIORI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?