EXCLUSIV VIDEO Mama criminalului de la Sibiu rămas liber, declaraţii şocante: „Îl cred în stare, că a mai făcut puşcărie”

Doi dintre suspecţii în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner au fost prinşi. Ei au fost depistaţi în Irlanda de Nord şi Scoţia, iar poliţiştii continuă cercetările pentru prinderea celui de-al treilea suspect, Costinel Cosmin Zuleam.

20 nov. 2023, 14:44
EXCLUSIV VIDEO Mama criminalului de la Sibiu rămas liber, declaraţii şocante: „Îl cred în stare, că a mai făcut puşcărie”

Costinel Cosmin Zuleam, considerat liderul grupării și cel care a pus la cale jaful din Sibiu, este încă fugar și căutat în Europa, pe numele lui fiind emis mandat de arestare european. El are antecedente infracționale și în 2020 a fost condamnat, în Slovenia, tot după un jaf.

Pentru a oferi publicului cât mai multe date despre criminalul rămas în libertate, o echipă România TV s-a deplasat la casa unde locuieşte mama lui Costinel Cosmin Zuleam. Femeia nu a părut surprinsă de faptele de care este acuzat fiul său şi a declarat că nu o mai interesează soarta acestuia.

„Da, il cred, pentru ca a mai facut puscarie pentru droguri.”, a spus mama criminalului.

Citeşte şi: Primarul din Corbeanca, reclamat de ANI pentru o diferenţă de 3 milioane de lei între veniturile declarate şi averea deţinută

Întrebată când a avut ultima dată contact cu fiul său, femeia a declarat că acest lucru s-a petrecut în urmă cu aproximativ două luni.

„Acum două luni sau o lună şi jumătate. A fost în România şi a zis să mă duc să scot tija. Şi am zis că nu mă duc, că nu are cine să-mi dea să mănânc. Uitaţi, am tijă în mână de douăzeci de ani. Şi a zis să merg să scot tija, că îmi trimite el bani. Şi a vorbit cu fata vecinului, i-a trimit prin MSS ala sau nu ştiu cum. Şi i-a zis, „bă, mă-ta nu se duce”. Şi atât.

Să vină din puşcărie când o veni mama mea. Uitaţi-vă, cade casa pe mine, stau singură aici.”, a mai spus femeia, înainte să primească un telefon, moment când s-a retras în curtea casei dărăpănate în care locuieşte.

Citeşte şi: Cel de-al treilea ucigaş al afaceristului din Sibiu, aflat încă în libertate, a fost condamnat în 2020 în Slovenia